Det är tydligen första advent...

...idag. Men det skiter jag i och gör precis som alla andra dagar:Ha en trevlig kväll!

/Håkan

Idag...

...lät jag cafébiträdet helt utan min inblandning, plocka ut de 5 valbara ingredienser som skulle ingå i min lunchsallad.

"vardagsedge"
Hon valde kikärter, räkor, majs, oliver och fetaost. Jag gillar inte fetaost och har problem med majs. Dessutom kändes det som om jag gick miste om kräftstjärtar, kidneybönor, ägghalvor, mozarella och couscous, vilka hade varit de fem självklara ingredienserna om jag hade fått välja. Det fick jag ju i och för sig också. Men jag avstod. Frivilligt. Med facit i hand så händer det att jag har svårt för mig själv.
Ser ni vad jag ser...

...där långt, långt, långt, långt borta...?JUST PRECIS, grannarna har redan pyntat en gran med julgransbelysning!
De måste lida av någon form av psykos och jag vet inte om jag ska vara rädd för dem eller tycka synd om dem. Obehagligt är de hur som haver! Surbullen, vad skulle du ha gjort? 

Jag...

...skiter i att bortsa tänderna, eftersom jag har råd att gå till tandläkaren.

"vardagslyx"(fokusera inte på påsarna under mina ögon, utan på de gula oborstade tänderna = beviset)

Jag = Fågelskrämman

Det är så djävla jobbigt att existera när man inte har någon hjärna!

  • Idag har jag tvättat en hel maskin utan tvättmedel. Jag GLÖMDE nämligen att tillsätta det. Tvätten blev självklart inte ren och måste tvättas om. Det har jag tid med - NOT!
  • Igår upptäckte jag när jag och Musse kommit hem från Ica Maxi,  att jag fått med mig varukorgen hem. Vad fan ska jag med den till? Jag hatar mig själv!


I morn ska jag nog luncha på MAX och beställa en vegetarisk burgare med bacon.

"Inställt på grund av sjukdom...

...ersättningstillfället går av staplen den 12:e mars". Fy fan vad surt, jag hade lixom köpt en ny svart blåsa till morgondagens galej! Just nu känner jag enbart för att flyga genom en tunnelbanevagn på en brandsläckare.Ps, jag ber er som nu listat ut vad jag skulle spendera lördagskvällen med, att inte skriva något om det i kommentarfältet. Jag har nämligen sedan i somras planerat att överraska fina Elin med detta (ja hon läser denna blogg!), men tvingas nu vänta med det ända till den 12:e mars. Den som väntar på något gott blir aldrig fet! Tyvärr ser jag ut som Gollum i kroppen och vill inte förlora mer underhudsfett... Onödigt!

"Alkohol gör ingen kvinna vacker"...

... hörde jag just en ambulanssjuksköterska häva ur sig i SOS Gute på Kanal 5. Om det inte vore för att jag under den senaste tiden funderat starkt på att börja åka snålskjuts på mitt utseende, så hade jag inte brytt mig det minsta om den harangen. Nu känner jag mig däremot ytterst kluven, särskilt med tanke på att det på lördag vankas galej av fulla mått (banne mej!) och detta givetvis involverar alkohol. Hmmmm... #tänkersådetknakar

Efter 37 minuters funderande: Jag har ju kort hår! Kjolstyg med kort hår är inte attraktiva (universell sanning)! Man måste ha ett svall för att vara het. Jag kan alltså inte åka snålskjuts på mitt utseende, i alla fall inte än. Jag älskar att skjuta upp saker, det är kanske en av mina mest utvecklade färdigheter. På lördag ska det raj rajas!!! Ja djävlar i min lilla låda!

Appropå kort hår så var jag faktiskt så sent som idag på Barberar´n och fick min frilla ansad av bästaste Bella, som gör praktik där för tillfället. Resultatet:

Hon är så djävla duktig! Niklas som styr och ställer på Barberar´n, gick igenom klippningen när Bella var färdig och sa då att jag har en utmanande nacke. "Det är därför jag oftast bär halsduk när jag går ensam i mörka gränder, en vill ju lixom inte utmana ödet", hävde jag då blixtsnabbt ur mig . "Nu snackar vi frisörspråk förstår du och med utmanande nacke menas i ditt fall att du har 8 virvlar där som gör den mycket svår att klippa", svarade Niklas. Ännu en anledning att skjuta på det här med att åka snålskjuts på utseendet.

På lördag: kort hår, utmanande nacke och alkohol - HURRA!!!!!!!

Moment 22

Och här har jag gått omkring sedan i morse med min vänstra strumpa ut och in!!!!Skulle vilja spola tillbaka hela dagen och göra om och göra rätt.
Det är synd om människorna...

...som Strindberg skrev. Han hade rätt.Tack (eller nej tack) för klippet Christus, mitt människoförakt växte plötsligt till sig rejält.

Det dyslektiska klotter...

...som möter mig var dag vid kontoret:Ville bara att ni skulle veta.

TårtHärj!

I går var det fars dag och jag fixade tårta åt gubben.Gott......gotti......gott...
...gott......men med facit i hand...
...inte värt!
Nedan: tårtkoma/MusseFars Dag...

...var det i söndags och då bjöds det minsann på tårta i det här huset kan jag förtälja!Musse fyllde nämligen ett år för två veckor sedan och då glömde vi att fota hans födelsedagskalas, varför vi fejkade en ettårstårta i söndags. Bilden på den ska jag ska klistra in i hans första album, som ett fint fejkat minne. Det blir säkert av någon gång. Jag införskaffade albumet för snart ett år sedan, men det gapar fortfarande tomt. Ge mig fram till år 2017.

I måndags skulle vi ha varit på BVC. Det är andra gången i rad som jag glömmer bort att besöka det där haket, så vi har inte varit där på 3 månader (kanske 4, jag är osäker).

Nedan: definitionen av en Fuck Up Mom med sin ännu relativt oförstörda telning (ring soc innan det är försent!)


Lystring!

Alla tror (så klart) att det är i Vasaparken som man löper störst risk att bli lustmördad i Norrköping.Det stämmer inte. Det är i korsningen av Styrmansgatan och Skolgatan...
...som risken är mest överhängande. Jag har kollat på realitysåpan Americas Next Serialkiller, så jag vet hur dom tänker (jag hejar för övrigt på Pete the Slicer, han är inovativ, besitter finess och har glimten i ögat).

Funderar på...

...att lägga mig ned och vila en stund. Efter aktiviteter så som rida ranka, bygga med klossar och slowdansande till dängor som "nu är det dags att skaffa katt igen", "har du grävt någon grop idag" och "hacka hål", så sover nu sjuklingen och även jag har möjlighet att vila ögonen en aning. Men vid närmare eftertanke så har jag kommit på att jag inte vågar. Jag är för rädd för att självdö. Jobbig men befogad tvångstanke.


Äntligen...

...har han börjat blogga! Danne som under en mycket lång tid snokat runt bland och förkovrat sig i alla bloggar han stött på, har nu startat en egen. Personligen så känner jag att jag har en stor del i att han äntligen vågade ta detta enorma kliv, då jag verkligen puschat honom i den riktningen under en tid.


Var så god världen!


(foto: stulet från Dannes FB-sida)

Tycker hon e lite väl hård mot sig själv


Man gör inte så mot människor!!!!!

Dumma FISK!

Har återigen fått hjälp...

...med att stävja ytligheten.
  • Son med 40 grader feber - check
Så skönt att slippa morgondagens inbokade klipptid.(det är bra att hjälpas åt)

Omvärldsanalys

Två saker som för tillfället är legitima:

  • att på politisk nivå höfta fram beslut som man tror/hoppas/vill kommer att gynna miljön på något vis och skita i att det är uppenbart att de kommer att få förödande konsekvenser ur en samhällsaspekt och dessutom inte angriper den egentliga kärnan.
  • att håna lastbilschaufförer.


"spånar"(den där bilden skulle väl egentligen passa bättre till det förra inlägget, men men...)


It puts the lotion in the basket...UNDERBART! Tack för tipset Lasse.

Begränsningar

Det är hårt att leva
Det är hårt att dö
Det är hårt att skita i 0,5 meter snö

"toalettpoesi"
Det är även ganska svårt att pinka om det är mycket snö, i alla fall om man bara är två äpplen hög. Man kan inte alltid som på bilden ova, krypa in under en granar och skvätta för man måste ju bevaka sitt territorium och visa att man fortfarande besitter det. Men reviret man claimar när man pinkar i snön inte bara osar, det syns ju också. Det kan vara fördelaktigt om man har att göra med rivaler som har försämrat sniffsinne. Men allvarligt talat, djävla skitsnö!

/Håkan

Jag stör mig...

...på att dom inte bär mössa....det fattas lixom nåt.

Bekräftelse...

...smakar så jädrans gott! Tack Dumbasfisken för att du göder min hybris.Nu, åter till verkligheten. Grillen är ännu inte intagen och DET ÄR NOVEMBER (grannarna snackar bakom min rygg - jag vet det, ni vet det!). Jag har en gul finne på hakan. Vem var det nu som fick den där doktorandtjänsten istället för mig? Psykologsubban var det som fick den, för hon var väl både trevligare och mer kvalificerad såklart. Inte ett enda av Musses dagisplagg är namnat. Jag åt chips till kvällsmat igår.

#självhatar igen#


Jag älskar...

att ha RÄTT!


Vykort

Klassträff

-Jag har köpt en bostadsrätt
-Jag har sprängt en ko

"att växa isär
"I natt...

...har jag jagat Husmus. Den djäveln vågar sig bara fram när Mamma, Pappa och Pyttemänniskan sover. Men jag, jag sover minsann inte. Och inget undgår mig, INGEN ungår mig. Jag är ungefär som döden i Sjunde inseglet.Fast aldrig i helvetet tänker jag spela schack med Husmusen. Jag kan eventuellt överväga ett parti Finns i sjön, men inte schack. Schack är för töntar. Jag är frän./Håkan
Definitionen av...

...a match made in heavenSpektakulärt!

Nu när man börjat på dagis...

...så är det väl dags att fundera över sitt framtida yrkesval. Tiden går ju lixom. En Segway har jag ju sedan tidigare konstaterat att den faller mig i smaken:...och kanske borde man förena nytta med nöje?Småbarn luktar gott

De luktar som kakor och kex och tårta. Egentligen är det ganska märkligt med tanke på att de är rätt ofräscha. De kladdar och kletar med allt äckligt, slickar på sitt eget snor och äter sand.Men vuxna är faktiskt inte heller särskilt fräscha. De åker till Norge och rensar stinkande fisk varje dag. Efter det hetsar de hem till tv´n och struntar i att duscha eftersom den visar så otroligt mycket skit som de tvångsmässigt insuper. Så sätter de i sig vidriga livsfarligheter så som Bountychoklad, Twix, Refrecher-kola, öl och sprit. Det får deras innandömen att ruttna.Om det inte vore för att de sprejar ned sig med Axe och Farenheight, så skulle de lukta lik.

Uppdatering av listan...

...på missanpassade saker som min hund sätter i sig och som jag vid tillfällen av lathet utnyttjtat. Ny punkt:
  • sonens snor-elva

(obs, barnet på bilden har inget med inlägget att göra, hittade bilden på google)

Missanpassade saker...

...som min hund äter, vilket jag vid tillfällen av lathet utnyttjat

  • bebisbajs
  • tånaglarVad vill dom egentligen?

Seriös asså, vad vill dom där tanterna uppnå?


Har varit på Busfabriken...

Först tog vi det lugnt......sedan gasade vi på...
...och då tog batterierna i kameran slut så det blev ingen dokumentation av det kaos som sedan följde. Men vi ägde hela fabriken!

/Musse

RSS 2.0