Kläderna gör mannen?

Jo min son har ju en hel del rosa plagg i sin garderob och visst har jag förstått att detta är fruktansvärt jobbigt för alla er där ute som inte är färgblinda.
Men jag kan dock inte låta bli att fundera över hur det känns? Svider det i ögonen på er eller är det mer som en irriterande klåda likt en allergisk reaktion? Hur som haver så har ni min sympati, era små stackare.


Mvh socialt missanpassad morsa

Saker ni inte visste om mig, del 1

  • Jag älskar att odla

Så här ser det för tillfället ut i min drivbänk som A har snickrat ihop."Trädet" ni ser är en solros som kommer att bli 2,5 m hög.Så här ser det ut lite var stans i min trädgård, just nuJag har en ö mitt i gräsmattan; två stubbar och en liten bit berg, omgivna av diverse växtlighet


Krondill som jag odlar till vår årliga kräftskiva

Ros på g


Trädgårdstomte, livs levande!


Rosa veronica


Stubbe med min gamla leksaksservis på, som har blå veronicor målade på sig


Pyramidklockan har äntligen gett sig till känna


Mus-Göran och mangold


"who would have thought"

Sovmongo!


Mitt Mirakel

Inga ord kan beskriva detta. Han borde tillägnas ett alldeles eget språk, som endast skulle brukas när man talar om honom.Mvh rikast i världen.
Det är inte alla...

...som har ett alldeles eget chipsmongo hemma!

"få förunnat"

Dansbrottning

Jag har den mest hårfagra danspartnern på mils avstånd

Det är för övrigt hon som för om ni undrar


Det är lugnare att leka med traktorer. På rygg.
Jag vet min plats hemma hos Dahlia.

Liknelser

Välrakad Skäggbiff
"Att vara med honom är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta förbannad"

Söt men ytterst krävande sockertopp
"Att vara med honom är som att sätta i sig sju liter svingod saffransglass på tid och skratta samtidigt"

Abstrakt tryne
"Att vara med honom är som att sandpappra sig själv i ansiktet med ett grovkornigt ark"

Alvin blev medlem av Svenska Kyrkan i går...

...och det ville man ju inte missa. Så vi begav oss till Guds hus...
...men hon var inte hemma (lite ohyfsat om ni frågar mig).

Jag vinkade till henne i alla fall...


...och körde mina moves när det vankades musik....
Sedan gled Alvin förbi med Guds ställföreträdare, han hade vattenkammat hår dagen till ära


Sedan var det hela över och vi gick alla ut och hoppade...

...jag var bäst, som ni ser.

Efter det blev det tårta...


...två bitar slank ned...

...och jag använde en båt som bestick.

Meningen var även att Alvin skulle få en ballong i present av mig...


...men jag fick tillbaka den...


...och det var väl egentligen inte mer än rätt...

...för jag har ju mer användning för den.

Grattis Alvin, men akta dig för prästerna!


Jädra y-barn!

Jag börjar verkligen tröttna på eländet Benny. Han biter mig i svansen helt oprovocerat dagarna i ända och om morgnarna stör han min skönhetssömn genom att yla larvigt en millimeter från min nos, ända tills jag slår upp ögonen. Dessutom är han så nedrans barnslig och beter sig fruktansvärt märkligt. Kolla bara:


När rakbladet ersätts av "sex"

I Sverige har vi sedan 1999 en lag som förbjuder människor att köpa sex - eller som man mer korrekt borde beskriva företeelsen: någon betalar en summa pengar eller liknande, för att få tillgång till någon annans kroppsöppningar. Det handlar nämligen inte om sex, utan om att en person tillfredsställer sina sexuella behov medan en annan person förskansar sig likvida medel eller dylikt (för visst är det väl ingen som längre tror på myten om den lyckliga och tillfredsställda horan?).

Hur som haver så är denna ännu så länge relativt unika lag ur en internationell synvinkel sedd, från många håll ifrågasatt här i Sverige. Främst är det två argument som används vid kritiseringen av den:
  1. Rätten att bestämma över den egna kroppen - vill jag sälja den så ska jag få göra det.
  2. Om det är olagligt att köpa sex, så ska det även vara olagligt att sälja sex.
Det första argumentet slås hål på av det andra argumentet - du har rätt att sälja din kropp, det är inte förbjudet och du blir inte straffad. Det andra argumentet faller platt om man läser på lite om den bakomliggande problematik som omhuldar vart sexköp. Det kan inte uteslutas att det finns någon enstaka person där ute i vårt avlånga land, som faktiskt gillar att sälja sexuella tjänster, men den stora majoriteten av dem som ägnar sig åt detta, gör det emellertid av tragiska orsaker. Det är exempelvis ingen överdrift att utrycka sig något i stil med Incestoffer idag - prostiuterad i morgon. Undersökningar visar att hela 75% av alla dem som utför sexuella handlingar mot betalning, under sina unga år blev utsatta för någon form av psykiska eller fysiska övergrepp. Många använder därför prostitution som en typ av självskadebeteende, att saluföra sina kroppsöppningar blir ett substitut för att skära sig själv. Denna grupp av människor som säljer sex, är långt mycket större än den lilla grupp av individer som gör det för skoj skull. Att straffa någon som säljer sex, är med andra ord i de allra flesta fall det samma som att straffa någon dubbelt. Därför har vi en sexköpslag i Sverige som enbart säger att det är förbjudet att köpa sexuella tjänster, men inte förbjudet att sälja sexuella tjänster.

På Aftonbladet.se bloggar journalisten Kristina Edlund denna vecka om de barn och unga vuxna i Sverige idag, som säljer sex för att skada sig själva. Hon skriver om den vård som inte finns, om hur ingen pratar om detta och om föräldrar som förgäves kämpar för att hjälpa sina barn. I augusti kommer Caroline Engvalls bok Skamfläck ut, den handlar om tre tonåringar som säljer sex. Den är uppföljaren till boken 14 år och till salu - en sann historia om Tessan som efter att ha blivit våldtagen av en jämnårig kille, börjar sälja sex för att straffa sig själv och få bekräftelse. Skamfläck bygger på alla de mail och brev som Engvalls fick efter utgivningen av 14 år och till salu, från ungdomar runt om i Sverige som hade behov av att berätta om vad de hade varit med om.


"Sverige 2011"
Spara på vattnet...


...duscha två och två!
Vi ärver inte jorden av våra föräldrar, vi lånar den av våra barn.

BFF´s

Nedan ser ni min polare Otis och jag, leka loss. Otis väger ungefär 5 gånger så mycket som mig, kanske mer än mamma till och med! Vikt är dock bara en siffra och det är diskriminering att bemöta en person, eller för den skull ett vidunder, utifrån vad denne väger.Jag efterlyser dock en sadel av modell mindre, så att Otis och jag ska kunna ta oss fram som ett ekipage. Vi skulle se mycket stiliga ut och jag skulle bära kråsblus."framtidsvision"


RAJ RAJ RAJ RAJ RAJ

Hade jädrigt kul i lördags

"tonårsfylla"Fail

I går var jag på Djungelklubben. Då kom det fram en kille till mig och erkände att han läser denna blogg. Jag blev rörd till tårar. På allvar. Snälla alla, nu kommer vi överens om att vi aldrig går fram till mig och säger att min blogg är fantastisk och att vi följer den slaviskt. I alla fall inte när jag bär smink.

/Mvh jävligt ovacker i rinnigt spackelOvan: dubbelhaka, trekantsbikini från 2001 (läs 10 år gammal!) och mage nedsplashad med körsbärssaft efter att jag kärnat ur 3 liter av den varan. Ni vet alla att ni ville se den bilden. Ni bryr er.

V.I.D - Very Important Dog

Jag har fått en goodie bag.Den innehöll godis och tuggpinnar, en bajspåse från TicsPac som är komposterbar och försvinner i naturen på 50 dagar, samt ekologiskt schampo och balsam från Dog Artist. Godiset och pinnarna tar jag själv hand om, påsen får mamma (det är ju trots allt hon som plockar upp efter mig) och schampo- och balsamflaskan med doft av lavender respektive ylang ylang går till byrackan Benny. Den sistnämnde borde skrubbas varannan dag - minst! Jag däremot, har en fantastiskt blank päls alla redan och behöver aldrig någonsin tvagas.
"Like a boss"

Musse was here

"bordskonst"

Kul skämt Batte

När man sliter fram kameran för att ta en trevlig bild och föreviga ett fint ögonblick, så är ju dom flesta samarbetsvilliga. Men Batte, han vill bara förstöra!Det kom ett vykort....

Hej Håkan,

Nu när ni är tre i er flock så undrar jag om ni är intresserade av att alliera er med oss och bilda ett superteam!?

Med vänliga hälsningar Super Duper Troup genom Pellets (till vänster på bilden nedan)
God dag Pellets och tack för vykortet.

Din idé låter väldigt intressant, men jag är dock rädd för att både Pyttemänniskan och Benny är på tok för värdelösa för att platsa i ett team. Inte nog med att dom är självupptagna och egotrippade, så är dom även falska och skenheliga och skulle inte dra sig för att hugga någon i ryggen. Tyvärr.

Mvh HåkanMusse kräver!!

Det är banne mig inget annat än en mänsklig rättighet att få ströva omkring utan blöja!HÖR NI DET!!!!!!

Kan hon ha en diagnos?

Mamma fixade rabarberpaj till oss idag. Hon la upp mycket mer på sin tallrik än på min.Idioten lär sig aldrig...


"SUCK"
Den panik som uppstår...

...när jag kommer att tänka på det här....
...och vår situation om 14 år. Jag har insett att Josef Fritzl var långt ifrån poänglös och måhända enkom en extrem.


*ljudisolerar och möblerar torpargrunden*Tacos - om Musse själv får välja

Jag var på  Kupolen med gudmor Diddi och kusin Arvid i veckan. Mamma och Diddi beställde tacotallrik och Arvid valde en drös med pannkakor.Gissa vad jag bjöds? KORVBRÖD MED OST OCH SMÖR SOM MAMMA HADE TAGIT MED SIG HEMIFRÅN! Kan man bli mer kränkt än så? Nej det tror jag banne mig inte! Om mamma nu anser att korvbröd med ost och smör är lämpligt att inmundiga medan alla andra snaskar i sig delikatesser av en helt annan klass, så får faktiskt det stå för henne. Därför ställde jag givetvis till med en scen, för att på så vis kräva min rätt till läckerheterna som erbjöds de övriga men inte mig. Så det hela slutade med att Mamma åt korvbröd och jag tacotallrik.Nu hoppas jag verkligen att Mamma lärde sig en läxa och att jag aldrig mer ska behöva stauera något liknande exempel - det är ju så tråkigt att tvingas tjata och vara gnällig jämt och ständigt bara för att hon har så svårt för att fatta!


"rätt ska  vara rätt"

RSS 2.0