Smugglades in...

...på Waynes i går. Fick sitta under bordet och hålla käft......medan Pyttemänniskan och hans vän utfodrades...Jag tröttnade dock tillslut och satte igång med att riva av en mängd riktigt beska rökare, för att fördriva tiden och göra något åt situationen.  Det sved i ögonen på övriga cafégäster och mammorna trodde att Pyttemänniskan med vän fått bingo i blöjan...

...he he he he he he he!!!


"liten jycke fiser ofta stort lass"

Färgargården...

...vilket jädra skitställe!! Varför? Jo det ska jag tala om (ni trodde väl inget annat?)

1. Där finns på tok för många krattor:

2. Ett hus är malplacerat:

3. Cyklar står parkerade helt okontrollerat:
4. Det råder total anarki bland änder och andra fjäderfän:

5. Morsan var mig hack i häl precis hela tiden


6. När man tittar upp i skyn där, blir man förvrängd i hela huvudet

Nu vet ni sanningen, mvh vän av ordning


Elma var dock tillfreds och nöjd på alla plan...

...fast det var nog jag också när det kommer till kritan...

...för jag hittade kastanjer.

"lättköpt"


Nöjet är på vems sida?


"Baaarfoooota uuuutan strumpor & skoooooor...

....skaaaa jag vandra me deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej"...eller inte! AJ!!!!

"oanvända fötter"

Påsken har passerat...

...skönt att vara av med den!
Pyttemänniskan fick blöjor i sitt påskägg av morfar. Jag fick ingent påskägg.

"bitterheten hundifierad"

Nu är den här!

* Nominerad till Bästa Utländska Byracka under Bakgårdsfilmfestivalen i Bratislava. 
* Belönad med två Guldbajspåsar, för mest förtroendeingivande tailwagging
* Claudia Gallis filmval om hon måste välja

Skönsång!

Lyssna och njut!"Sniff This-flocken gillar"

Har gungat...

Det var roligt. Ett tag.Elma gungade också.
Trevligt


När ska Hunden gunga?


Sänghäng

Jag sover ju alltid i storsängen. Den är min, mammas och pappas (läs mest min). Pyttemänniskan har en egen säng i sitt rum (jag har flera egna sängar, en i var bil exempelvis, men hemma föredrar jag storsängen). På helgerna brukar dock Pyttemänniskan bli inburen till storsängen när han har vaknat ur sin skönhetssömn (han behöver sova mycket för att få bort det där trynet, om det ens går).


I det läget vill jag bara försvinna, gömma mig och gå under jord...

...för Pyttemänniskan härjar så det liksom skär genom hela mitt huvud! Jag är allergisk mot hans djävla härj!

Något annat som skär genom hela mitt huvud, är hans armbågar...


Kränkande! Mamma och Pappa tycker emellertid att det bara är roligt när han håller på. Jag har inget förtroende för dem längre. Om det inte vore för att vädret har blivit så pass mycket trevligare, så skulle jag ha varit deprimerad vid det här laget. Eller, jag skulle ha varit mer deprimerad än vad jag i dagsläget är. Jag skulle ha varit självmordsbenägen.

"terroristhärj"Arga leken...

...med en plastpall:


Förlorade...


Djävla djurjävel!En blir förbannad för mindre!!!!!!

Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp!

Halloj, halloj, halloj, halloj, halloj, halloj, halloj, halloj, halloj! I skrivande stund är jag som ni kanske märker, exalterad till tusen!!!!! Ja det finns faktiskt ingen hejd på hur enorma mina förväntningar är för tillfället. Vi ska nämligen bygga ännu en våning på vårt hus!!!!!!!

Vi ska öppna upp taket och dynga dit en andra våning och av bara farten kanske vi tar i lite till och slänger dit en tredje. Nu blev ni allt förvånade va? Det blev jag också när jag fick reda på det, kan jag förtälja. Jag hade nämligen inte den blekaste aning om detta märkliga byggprojekt. Men i enlighet med ordet på byn och grannarnas kvacksalvande, så ska vi förstöra den gemytliga atmosfären här ute i skogen, genom att förvandla vår stuga till ett flervåningshus.

Undrar vem det är som ska hålla i hammaren (*orolig*)?


Det bästa med vintern är att folk håller sig inomhus och man slipper se och möta sina grannar.

"Kackel, kackel, kackel, kackel, kackel"Musse Mysmongo!

Och här står han och ser ut som en byfåne, gosande med en tussilago.

Sekunderna senare var den uppäten. Aningen socialt missanpassat om ni frågar mig - en får ju skämmes!

Grillerna i mitt huvud

Maud Olofsson påstår att egenföretagande innebär en enorm frihet för kvinnor och det är jag beredd att hålla med om. I flera dagar har jag exempelvis suttit ända fram till midnatt med bland annat bokföring, likviditetsbudgetering, ekonomiska analyser och inventering. Hörde ni det - ÄNDA FRAM TILL MIDNATT! Det är förmodligen endast som egenföretagare man är fri att göra det.

För övrigt så har en specifik fråga under en längre tid gäckat mig till förbannelse och oavsett hur mycket jag stöter och blöter den, så kommer jag inte fram till något vettigt svar: Vad är skillnaden mellan bokföring och avföring?


En annan sak som jag undrar över är varför barnet på bilden nedan, bär försmå tubsockor på ett bröllop?


"undrande"

I morse vaknade jag upp...

...med en gigantisk bröstvårta till vänsterarmbåge!


Ont så in i helvete gör den också och jag fattar inte vad det hela handlar om?


Så här ser den andra armbågen ut - inte ett dugg röd, svullen eller öm.


Den enda rationella förklaring jag kan komma fram till, är att den beror på att jag burit omkring på Musse en hel del den sista tiden. Han var exempelvis hemma från dagis hela förra veckan på grund av magsjuka och ville då gärna bli runtburen. I smidighetens tecken sitter han då oftast på min vänstra höft och arm, eftersom jag behöver kunna ha högerhanden fri till annat. Oraklet i mig säger mig därmed att det rör sig om en belastningsskada. 

För att råda bot på detta fruktansvärda tillstånd av smärta och för att undvika att det upprepas i framtiden, har jag fattat beslutet att amputera armen. Skönt att jag inte hunnit göra den där chabby-chick-tatueringen som jag yrade om i går. Då hade jag nämligen blivit väldigt förbannad ur onödighetsynpunkt och näst efter att drabbas av bröstvårtearmbåge så är att vara förbannad det värsta tillståndet jag kan tänka mig.

"tur i oturen"

Jag känner mig trist...

...trälig och tråkig. Det är dags för en vårförändring av något slag. En vill ju gärna vara fräsch till sommaren. Frågan är bara vad jag ska hitta på. Ännu en tatureing kanske? Nej det känns på tok för lamt faktiskt och lite väl kostsamt. Hmmmmmmm.....

*tänker så det knakar*

NU HAR JAG DET! Jag ska byta namn så klart!!!! Här med ber jag nära och köra att hålla utkik efter inbjudningskort till årets namngivarfest i era brevlådor!

Med Vänliga Hälsningar Grill-Britt"förnyelse"


Och här sitter Grill-Britt och solar på altanen med gårdagens maskara rasande nedför kinderna och elefantarmen blottad. Det finns sannerligen plats för en rejäl gadd här, kanske borde jag slå till på en sådan ändå? Något träffrätt citat chabby chick-stajleeeeeee, skulle sitta fint.

Husligheter

I veckan drog vi till skogs en sväng för att införskaffa påskris. Vi släpade hem några rejäla grenar som räckte till tre stora ris, vilka jag installerade på altanen.


Ja ni ser ju själva hur fördjävligt det blev

Sedan blåste fjädrarna av...


...till Håkans stora glädje, som hetsåt dem.


Englas påskfjädrar skulle minsann aldrig blåsa av och hennes ris lär ju inte se annat än fabulösa ut, det slår jag mig i backen på.
En vass kniv i besticklådan

Det är ingen underdrift att kalla Paolo Roberto en av Sveriges mest framstående stjärnor. Inte nog med att han är fantastisk som idrottsman, skådespelare och programledare, så är han även en mästerlig kock och samhällsdebattör. Med bevingade sägningar så som "all forskning motbevisar genusvetenskapen" och "genusvetenskapen kan man slå hål på hur lätt som helst, det är bara att sticka ut huvet genom fönstret", är han med all rätt en frekvent gäst hos Malou i Efter Tio. Hon är dock inte den enda som vill rikta strålkastaren mot denne fantastiske multitask-kille, nej även Morsan här på Sniff This vill gärna framhäva hans stjärnglans. Därför ger jag er detta:

"obehaglig maskulinitet"

När man ska skaffa hund...

...är det viktigt att man väljer ras efter sina egna öron.


Sveriges svar på Oprah-så fruktansvärt för dig att vara allergisk mot dina egna barn, ha olika storlek på fötterna och dessutom vara utsatt för näthat på INTERNET, samt bli sexuellt utnyttjad av din enögde onkel i en återkommande mardröm var torsdagsnatt. Vi hinner dock inte gå in på hur du mår och klarar av din vardag, eftersom vi nu kommit fram till den dagliga programpunkt då vi diskuterar min tid i Lets Dance. Sedan ska vi ta klivet över till vårens trendmåsten inom mode och fashion, som programmet till ära visas av Claudia Gallis fyrbenta vänner Snufsan, Vipsan, Tisslan, Sniffsan, Pusslan, Fluffsan och Våfflan. Men tack för att du kom. 


"Efter Tio"

Tänk om...

...livet var som Aftonbladets kommentarfält.

I kön till kassan på Konsum:

-VA, har du köpt röd mjölk!!!?? Djävla idiotdjävel! Det finns fan inte ord för hur puckad du är! Du borde för djävelen stuvas i din egen sås!


"näthat"Ps, finns det någon där ute som kan ta sig an mannen ovan? Han behöver terapi och en kopp varm mjölk.


Pimp My Dog

Jag blir förbannad när jag ser det här:

Så djävla av! Måste stajla om honom. Till chabby chick.

"trendy"

I väntan på att vinterkräket ska gå över...

...ger jag er detta:

Musses Memoarer - ett livsverk

Jag har länge känt att det är dags för mig att börja skriva på min självbiografi och morse skred jag till verket.


Jag har ju levt ett så pass händelserikt liv och ser det som en god gärning till mänskligheten att dela med mig av alla mina erfarenheter och livsanekdoter...


Första halvan av boken tog mig 40 minuter att färdigställa...


....för jag skriver så fruktansvärt snabbt...


...sedan tog jag paus och drog iväg för att jaga upp Hunden...

Efter att ha grunnat över vad jag uträttat i mitt liv, insåg jag nämligen att jag inte härjat tillräckligt mycket med honom. Vissa saker kan helt enkelt inte vänta. Jag får skriva färdigt senare.


"plikten kallar"RSS 2.0