Ser ni vad jag ser...

...där långt, långt, långt, långt borta...?JUST PRECIS, grannarna har redan pyntat en gran med julgransbelysning!
De måste lida av någon form av psykos och jag vet inte om jag ska vara rädd för dem eller tycka synd om dem. Obehagligt är de hur som haver! Surbullen, vad skulle du ha gjort? 

Kommentarer
Postat av: Gogge

Vad ska man göra? Hela samhället tycks ju vara emot mig och min julkonservatism. Här på jobbet har adventsljusstakarna placerats ut (jag har dock vägrat tända min såklart) och i mitt bostadsområde har jag redan sett både stjärnor och ljusstakar i fönsterna. Jag hade en lång utläggning kring detta vid fikat igår och spydde ut min ilska. De flesta verkade rätt oförstående och fnittrade lite nervöst men några höll delvis med om än inte med samma frensei som undertecknad.Angående utomhusgranar så kan jag tycka att dessa är ok att sätta upp innan julveckan men verkligen inte före första advent. Och de får givetvis inte vara pyntade med annat än belysning. Men alltså innan december....nä det är fan inte ok.Jag gav dock Sara dispens angående julpyntandet innan första advent. Hon kommer nämligen att befinna sig hos mig på söndag och kommer således inte kunna ägna sig åt det traditionsenliga adventpyntandet. Egentligen borde hon ju ha fått vänta tills hon är tillbaka hemma hos sig men jag har väl veknat. Romantiska känslor har tyvärr denna påverkan även på de suraste bullarna.Huh nu måste jag lugna ner mig med lite lunch.

2010-11-25 @ 12:07:31
URL: http://surbullen.blogspot.com
Postat av: Nilli

Nej men vad hemskt!!! :P Nejrå, gossigt tycker jag, lyser upp.

Postat av: teckningssonja

jag borde ta en printscreen så att du ser hur din sida ser ut på min dator! det går ju typ inte ens att läsa!

2010-11-25 @ 13:14:15
URL: http://teckningsbloggen.se
Postat av: Noni

Sonja: har hört att du ska börja använda dig av firefox....Nilli: men lite obehagligt är det väl ändå, dom stör ju den sociala ordningen ngt enormt!Bullen: ja men visst, adventsgranar är ju okej, men dom har haft sin uppe snart en hel vecka. Blir fan syjk.

2010-11-25 @ 13:23:31
Postat av: Nilli

Haha jag pyntade här hemma förra helgen. Lite sjukt kanske men skönt att göra det helgen innan advent så man får coola ner under den här mysiga helgen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0