...................

Det är hårt att leva
Det är hårt att dö
Det är hårt att skita i 1 meter snö
Ni kan dikten vid det här laget, men den tål att upprepas om och om igen. Grannens katt är dock sinnessjukt nöjd över
allt detta vita helvete.Knarkardjävel!


Andreas skapar sin egen verklighetNoni: Skrälle till hund!

Andreas: han har det så djävla bra, han har det typ för bra.

Noni: och det jobbigaste är att han inte ens vet hur bra han har det!

Andreas: men jag tror faktiskt att han är tacksam, innerst inne...

Noni: ehhh VA?! 

Andreas: fast allvarligt talat alltså, jag tror faktiskt att han är väldigt tacksam, på riktigt.

Vanföreställningen i DET!!!!!!!!!Gott nytt år...

...från the Retardregion


Finbesök in Retardville!

Nora med familj behagade besöka Norrköping i veckan och vi möttes upp i den berömda kupolen för att dela en burk och snacka om vad som hänt sedan sist.

Sist påminde lite om Polsk riksdag med härj......och tröjryckningar...


...etceteraNu kan beskrivas som ett mer sansat samkväm:


...typ.


Ämnen som reviderades:
 • Förändringar i bajskonsistensen - slutsats: den har blivit så fast och fin!
 • Mammamatens mystiska försvinnande - slutsats: ingen och förvirringen är fortfarande total, vart har mammamaten tagit vägen och vad är orsaken till dess försvinnande?
 • Propp eller inte propp under dagtid - slutsats: all tid är propptid!
 • Favoritord - Nora: titta. Musse: knapp.

Djävelunge!

Jag har inget att göra. Det därför som jag upplever ett så starkt behov av att djävlas. Med Hunden. Han är så korkad! Så fort jag har något så försöker han stjäla det ifrån mig. Oavsett vad det är. Oftast slutar det med att han trycker i sig det också. Typ hetsäter så att man inte ska hinna ta tillbaka det. Därför har jag idag matat honom med trä. Idioten gick på det! Trodde väl att det var någon form av svårtuggat kex eller dylikt. Man slutar aldrig att förvånas....Tack H&M!!!!

Gång efter annan har jag tjatat om betydelsen av färger. Jag har malt och malt om konsekvenserna av att exempelvis rosa betraktas som en flick-kulör helt bannlyst för pojkar att bära, men folk har väldigt svårt för att fatta galoppen. Nu har dock H&M kommit till min undsättning och förklarar det hela på ett väldigt enkelt sätt:Från och med nu så hoppas jag att alla i min närhet håller käften när jag klär min son i rosa. Det är nämligen djävligt betungande för honom att släpa runt på världen på sina axlar redan i så unga år och han behöver ta en paus då och då. Han har också rätt att vara endast söt och gullig!


Foto: Marcin de Kaminski


Insikt kan göra ont

Musse inser konsekvenserna av sitt handlande. Typ.Find that...

...happy place eller upprepa mantrat this will pass, this will pass, this will pass, this will pass.

"situationsmeditation"

Merry X-mas

Vi har inte skickat några julkort, det är inte vår tekopp så att säga. Moster Juno och Co har dock styrt upp ett härligt familjefoto och skickat iväg till alla som dom känner och nästan känner.Hennes man har under en tid knäckt extra som Göran Persson-lookalike, vilket har lett till att han och frugan har fått storhetsvansinne och på allvar nu tror att dom har god smak. Behjärtansvärt.


För att sprida lite äkta julstämning, så ger jag er Nissebandet!Terapi

Förklaringen till varför jag blev som jag blev och inte blev som jag skulle:"insikt"

Terapi

Förklaringen till varför jag blev som jag blev och inte blev som jag skulle:"insikt"

Snor..

...snor, gulgrönt snor, genom hela näsan, bihålorna och upp i huvudet. Det omsluter min hjärna och tränger sig ut i mina hörselgångar. Ju mer jag snyter mig, desto mer snor bildas. Tänk om man vore religiös. Då hade man kunnat förklara det hela med "Herrens vägar äro outgrundliga" och accepterat situationen rakt av. Nu sitter jag här istället och förbannar den, asjobbigt!


Bloggwar!

Jag har fått två skönhetsmissar på halsen och de häver nu ur sig spydigheter om undertecknad både i tid och otid, på den egna bloggen men även i mina kommentarfält. Främst är det påhopp beträffande mitt utseende, som dessa ytligheter till dammtussar använder som trumfkort. Amadeus tycks dock inte endast vara intresserad av utseenden utan framhäver även en form av fetish vad gäller inredning(?), då han recenserar olika sovplatser i hans och Gimpas lilla krypin i detta inlägg. Jag föreslog i kommentarfältet till detta, att han skulle komma ut till mig och recensera ett av mina träd och att jag självklart kommer att hjälpa honom upp i det...

Amadeus motreaktion lät sig emellertid inte väntas på och bestod i korta drag av att jag inte ska ge mig på sådana som är större en än mig. Återigen skrattar jag hånfullt! Dessa jamande morrhoppor har uppenbarligen ingen aning om vem de har att göra med.

Ärret i mitt öra åsamkades mig av en fyra gånger större och socialt missanpassad jycke vid namn Zuki. Vid ett obevakat tillfälle lyckades hon genomborra mitt öra med en av sina sylvassa hörntänder, varpå jag med min extrema snabbhet vände underläget till seger och livrädd lade hon sig på rygg med blottad strupe. Att Amadeus och Gimpa hetsar om att min relativt ringa storlek skulle vara till min nackdel, är inget annat än ett tecken på att dom inte har en aning om hur en slipsten ska dras. Storleken har ingen betydelse - mod, snabbhet, teknik och listighet är vad som spelar roll.

Men man måste ha förståelse för dessa stackare. De vet inget om livet och omvärlden och har inte sett så mycket. Själv är jag ju väldigt berest och har bott lite var stans inom Sveriges gränser. Nedan ser ni mig, Mamma och Pyttemänniskan på besök i den Kungliga Hufvudstaden. Jag vaktar precis lika bra oavsett vart jag styr nosen.Gamla Enskede Bageri har för övrigt det finaste surdegsbrödet i Sverige, kan jag förtälja!

Definitionen av näthatet - en simpel kattastrof
Efter att ha bloggat i ungefär två år, har jag nu drabbats av det berömda näthatet. En katt vid namn Gimpa, besudlade i morse mitt kommentarfält med följande ord:

Hey!
Jag har noterat att du snackar en hel del skit om katter vilket jag kan förstå med tanke på att du är så liten och dina öron är gigantiska, du är helt enkelt rätt ful och de flesta katter är naturliga skönheter. Mina människor avgudar mig och lyder min minsta befallning, eftersom jag redan så fort jag skaffade dom visade vem som bestämde. Det osar avundsjuka om dig! Hahaha! Ha en för djävlig jul!

//Gimpa the incredible and catylicious

Ps. Men tack för en underhållande blogg. Jag älskar att läsa om hur din pyttemänniska gång på gång förnedrar dig! Makes my day!


Efter att ha tagit mig en titt på Gimpas blogg, sitter jag nu här och skrattar hånfullt. Skönhetsipsen avlöser varandra och i ett inlägg raljeras om vem som passar bäst som lussekatt - utseendefixeringen är total! For your information Gimpa, så har jag faktiskt ett ärr i mitt ena öra - ve och fasa va?! Men det blir så när man lever ett fartfyllt och hjältemodigt liv förstår du. Det blir så när man inte är rädd för att få lite skit under klorna och gärna tar en kula för dem man älskar. Men det där vet du förstås ingenting om. Du är för upptagen med att inbilla dig att du kan tämja dina människor, men har inte ens funderat över att ditt revir enkom sträcker sig mellan toaletten och vardagsrummet. Endast innekatterna har en längtan Gimpa - resten strövar fritt.

/Håkan

Ps. om nu Pyttemänniskan makes your day så djävla härligt, så kan du ju adoptera honom. Du om någon behöver en svansdragare!


Plötsligt slår dom tillPassa er!

/Håkan

DagissyndrometVarje morgon när man vaknar, har man intorkat snor i hela ansiktet. Som en mask av tapetklister. Fast med fler bakterier. Det är nytt för mig.

/MusseMin son är ingen sexualförbrytare

Nedan återupplivar jag ett gammalt blogginlägg som jag framställde i mars i år. Då skrev jag det med anledning av det som hände i Bjästa, men dess poäng håller det glödheta twitterfenomenet #prataomdet´s grundvalar i handen, varför jag väljer att lyfta fram det ännu en gång.

MIN SON ÄR INGEN SEXUALFÖRBRYTARE

Men om han inte är det, vems grabb är då det? Arbetskamratens pojke, killen nere på andra våningen eller kanske tonåringen som jobbar extra på Konsum? Om du frågar deras föräldrar så svara de förmodligen precis samma sak som jag – min son är ingen sexualförbrytare! Det var också vad mamman i Bjästa gjorde. Trots att hennes grabb erkände och dömdes för våldtäkt mot barn, så vägrade hon att inse att han förgripit sig på en minderårig tjej på en toalett på deras gemensamma skola. I princip ingen i det lilla samhället Bjästa ville tro att den trevliga och snygga killen var kapabel till att begå ett sådant illdåd. Det var i stället lättare att förklara det inträffade med att flickan velat ha uppmärksamhet och tjäna pengar och att hon därför diktat ihop hela incidenten. Inte ens när han upprepade samma gärning mot en annan flicka och även dömdes för den, så tvivlade mamman och de andra i i Bjästa på hans oskuld.

När våra barn är små så är vi noga med att förklara för dem att de exempelvis måste akta sig för fula gubbar och aldrig någonsin får följa med en främmande människa och vi uppmanar dem att inte låta någon röra vid dem på ett obehagligt sätt och att de alltid måste säga ifrån om något inte känns bra. När de sedan kliver in i tonåren så riktas all fokus vad gäller sexuellt våld och utnyttjande emellertid mot våra flickor. På deras näsor skriver vi stort att de bland annat aldrig får gå ute ensamma efter mörkrets intrång och de måste akta sig för att bli onyktra. De ska ständigt påminnas om vad de kan råka ut för på grund av att de är bärare av en kvinnokropp och får därmed veta att de själva har ett väldigt stort ansvar för vad som händer med den.

Killarnas ansvar för vad som händer med tjejernas kroppar, bortser vi dock helt från. Detta till trots att de ju är de potentiella förövarna. Precis som mamman i Bjästa vill vi inte inse att våra pojkar är möjliga sexualförbrytare, den bild vi har av våldtäktsmän stämmer långt ifrån överrens med bilden av våra egna söner. Det är emellertid dags för oss att förstå att om omgivningen besitter den inställningen, så kan vilken yngling som helst förvandlas till förövare. Gatans Parlaments instälning till vad som är ett övergrepp och en gärningsman, stämmer inte överens med hur det svenska rättsväsendet definierar dessa begrepp. 

Det är dags för oss att inse att risken för att våra döttrar ska bli utsatta för övergrepp, i princip är lika överhängande som risken för att våra söner ska bli gärningsmän. Vi måste börja föra en dialog även med killarna, om bland annat attityder till och föreställningar om sexuella kränkningar och utnyttjanden.
Nej min son är ingen sexualförbrytare och genom att ta upp denna problematik med honom och prata om hans ansvar vad gäller den, så kommer jag att minimera risken för att han i framtiden förvandlas till en.


Se till att prata om det!!!!Jag undrar över...

...vad
 • Bagdad Bob
 • Förra årets idolvinnares flickvän (hon som gjorde bort sig i Globen)
 • Linus på Linjen
sysslar med idag? Har det inte varit lite väl tyst om dem under en tid?


"reminiscar"Jag härmar...

...Limpan och gör en fucking torsdagslista!

Musses torsdagslista

Min bästa vän är inte Hunden

När jag lagar mat är den oftast av sand

Jag är rädd för inget

Den värsta känslan osynlighet

Den bästa känslan kikna (av skratt alltså)

Jag är bäst på härj

Jag är sämst på tålamod

Jag lyssnar på James & Karin - Skaffa katt, Hoffmaestro - Highway Man, Eldkvarn - Vaggvisa (Cornelis-cover)

Jag pratar bebiska

Jag tycker om Pappa

Kärlek omsluter mig

I somras var jag i Utriket en gång

Sist jag grät fick jag snor i munnen

När jag vill tänka så måste Hunden hålla käften

När jag bakar korvar så tänker jag inte ens på det, dom bara kommer och plötsligt har jag bingo i blöjan.

Just nu tänker jag på att Hunden ska veta hut!

Idag har jag haft mindre feber än i går, klappat Hunden fint (fint under tvång), härmat en ko.

Ikväll ska jag dricka min välling, suga på min propp och snutta med mina Snuttar.

Imorgon kommer jag härja Hunden till vansinne.

Min mobiltelefon är borta, men den fungerade ändå inte.

När jag vaknar på morgonen har jag i princip alltid skitit ner mig.

Om jag var ett djur så skulle jag komma undan med att bita Hunden.

Puss från Mus-Göran!


Det kom ett brev...

...eller närmare bestämt ett julkort. Från ett fan som heter Fido. Jag blev rätt glad, men mest av allt blev jag imponerad......Fido ska få skiiitmånga julklappar lixom! Kolla in den högen, granen syns ju knappt!

/Håkan

I Saudiarabien...

...måste kvinnor som "välsignats" med åtråvärda ögon, från och med nu dölja dessa (klicka på bilden för att komma till artikeln).Jag befarar att detta kan bli svårt att styra upp, för hur vet man att man har åtråvärda ögon? Tänk om en kvinna väljer att dölja sina ögon, trots att de inte är ett dugg heta? Alla kommer då att göra narr av och håna henne, varpå hon kommer att få vansinnigt dåligt självförtoende!

Min vän Chrisse föreslog dock att alla kvinnor istället borde flytta in i bajamajor på hjul och ju mer jag funderar kring den idén, desto fler poänger finner jag med den. Det vore väl exempelvis mer rättvist om inga kvinnor alls (oavsett om de är vackra eller fula), fick exponeras när de vistas "utomhus"? För varför ska bara fula kvinnor få ströva fritt? Dessutom är det ju snällt att tillgodose dem alla med toalett, väldigt bekvämt.

Å andra sidan så är det kanske mest rättvist att enbart låta de fula kvinnorna exponeras? De snygga kvinnorna är ju snygga och därmed redan välsignade med den bästa egenskapen en kvinna kan besitta. Hmmmmm.... #tänkersådetknakar


30 sekunder senare: Nu vet jag! Det enklaste vore självklart att peta ut ögonen på alla män!
Skönheten sitter ju för djävelen i betraktarens ögon! Det man inte ser det har man inte ont av och vips så existerar inte begreppet åtråvärda ögon längre.

Shulululu!

Gissa...

...vad detta är:
Svar: snorgubbar som jag plockat ut ur Musses näsa och lagt där så länge. Så länge har varat sedan i måndags.

Naken-på-festen-känslan

Företaget bjöd på julbord i fredags och jag har fortfarande inte landat. Egentligen är jag kanske inte redo för att knåpa ihop detta inlägg. Saker och ting behöver bearbetas ordentligt och de själsliga såren bör få läka utan stress. Samtidigt måste världen få veta vad jag har varit med om, annars kommer världen aldrig att förstå. Det är därför som jag väjer att förmedla detta medan alla detaljer är färska i mitt minne och jag inte hunnit förtränga ett dyft.

Själva julbordet i sig bär inte skulden för mitt psykotiska tillstånd. Prinskorven, köttbullarna, patéerna, leverpastejen, Janssons frestelsen, skinkan, sillen och senapen var visserligen av samma kvalité som skolkökens jultallriks under 90-talets krisår. Men jag är inte knusslig utan enbart otroligt tacksam över att jag slapp vinterkräksjukan.

Nej det trauma som jag i skrivande stund är i färd med att bearbeta, beror enkom på den underhållning som vi tvingades bevittna.Problemet var nog att vi inget förstod......medan alla andra fattade och bjöd på stående ovationer.Vi upplevde naken-på-festen-känslan.


Ingen annan än vi ifrågasatte Michael Boltonfrillans uppmärksamhetshoreri där i glittertoppen, clownskorna, de vita mönstrade strumpbyxorna och den rutiga kjolen (nej det var ingen kilt).Inte ens när han förvandlades till någon form av kreatur och utbrast i spasmer, var det någon mer än vi som höjde på ögonbrynen.Vi försökte dock lägga manken till och reste på oss när alla andra stod upp, gjorde vågen och sjöng med i refränger, men det fick oss enbart att känna oss smutsiga.

När showen var över staplade vi hem till Lisa för gruppterapi. Vi gnuggade oss i ansiktena med grovkorniga sandpapper och hudflagorna flög, men vi var fast beslutna att bli rena igen. Mitt inne i diskussionen om huruvida vi skulle ringa Jourhavande Kompis, Sjukupplysningen eller BRIS, så insåg vi emellertid att vi inte var ensamma i lägenheten. Den märkliga showaren hade följt efter oss och smitit med oss in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Det var i det läget som jag i ett desperat försök att fly verkligheten, Sue-Ellen-darrigt-på-hand (alla som sett Dallas vet precis hur mentalt ofriskt Sue Ellen brukade servera sig en whiskypinne) hällde i en hel snaps i mitt rödvinsglas och lät sedan blandningen rinna ned i halsen på mig i ett svep. Där efter blev allt svart.Om att lacka ur över "småsaker"

Jag har inga som helst problem med att människor exempelvis på en fest, gör narr av att jag som "ung" tjej äger samt är VD och trafikansvarig för ett åkeri. Det jag har problem med är när samma personer visar sig vara banktjänstemän med makt att avgöra vem som ska få ta lån till att exempelvis köpa ännu en tankbil till sitt företag eller inte.

Problemet är alltså inte att en människa vädrar en fördom i det lilla sammanhanget där på festen. Problemet är att en människa som besitter fördomar, florerar och har inflytande även  i sammanhang som är mycket större än så.

Det har hänt att jag har blivit definierad som den som har förstört en och annan fest, genom att inte acceptera förlegade skämt och gliringar. Jag betraktas av många som en argbigga och har otaliga gånger fått frågan om jag inte tål skämt. Jag brukar då svara att jag självklart tål skämt, men att det är de där skämtens konsekvenser i ett annat sammanhang, som jag har så djävla svårt för.

Syskon som...

...skaffar barn kommer sällan undan med det.Too obvious lixom...


Sov över...

...hos familjen Jidling i fredags. Fick pepparkaka. Tänkte framföra ett förslag innebärande att dom adopterar mig./Musse
Dagens outfit

Ut-och-in-vända öron:

Kanske inte jätte passande med tanke på årstiden, men ack så piffigt!

Gårdagens självmord = droppen!!!!

Jag och Surbullen har ju tidigare framhävt hur irriterade vi är över att somliga väljer att ta ut julen i förskott och börja pynta och hetsa redan i november. Exempelvis så har mina grannar visat prov på att vara tjuvstartare, genom att sätta upp en adventsgran för över en månad sedan. Vad jag även kan informera om är att samma människor klädde sin julgran så tidigt som förra veckan (!). Detta trodde jag faktiskt inte om dem och det skär i hjärtat på mig att tvingas inse att mina favoritgrannar är ett gäng socialt missanpassade byfånar.

När jag tänker efter så syns detta julmissbruk på så många olika håll i samhället. Ta exempelvis vädret, jag hann för djävelen varken plocka bort dekorationspumporna utomhus eller slänga ned värmekablar i vattenledningarna, innan snön och den överdrivna kylan satte klorna i världen. Glöm heller inte bort att både IKEA och MediaMarkt julpyntade redan innan Halloween. Det är synd om hösten som blir förträngd på detta diskriminerande vis. 

I går uppenbarade sig droppen som fick bägaren att rinna över. En självmördare till bombman valde helt sonika att spränga sig själv i luften mitt centrala Stockholm. Han klarade helt enkelt inte av att som normalt folk (SCB-traditionsenligt), vänta till jul/nyår med att ta sitt liv. Eller var det ett genrep inför ett nyårsfyrverkeripotpurri som gick snett? Höjden av otålighet hur som haver - jag blir fan vansinnig!!!!

Som en motreaktion på detta, valde jag i år att inte styra upp adventsljusstaken förrän så sent som i tisdags......och att den inte kom upp förrän då beror enkom på det och absolut inget annat (INGET ANNAT!!!!). Alla som misstänker att mitt överarbetade och sönderstressade mentala tillstånd har ett finger med i spelet, ni tror fel. NI TROR FEL!!!!
Fy vad fejk...

...denna bild känns, man ser ju klart och tydligt att kycklingen i korgen inte är levande!


"Det är inte tufft......att klä sig kallt" säger morfar. Men hallååååååååååååååååå lixom, det är för djävelen en dödskalle på min tisha! Vad är det han inte förstår?

/Håkan2000-talets svar på Karl-Bertil Johnsson

Jag fick just tips av käraste Diddi om detta blogginlägg, som Jonas-AD Den modiga lilla grisen bjuder på (klicka på bildden av torson aka Rosalie):Jag har aldrig i hela mitt liv tagit del av något härligare! Tack Diddi och tack Jonas!!!
Årets julklapp är begagnad!

Mången gång har ni hört mig upprepa orden "Tradera är som crack". Nu kan jag som VIP-bloggare och ambassadör för Loppi.se, stolt berätta att även denna köp och sälj-sight är precis lika beroendeframkallande. Nu har man där nämligen möjlighet att sälja och köpa begagnade prylar, både till fast pris och via budgivning. Ja ni läste rätt - Loppi.se erbjuder äntligen en auktionsfunktion!

Loppi.se är som Blocket OCH Tradera, fast med fokus på barnprylar. Kan det bli bättre? Nej, i alla fall inte för en sönderstressad morsa som mig. Det enda nöje jag orkar med att ägna mig åt, är nämligen att sitta framför skärmen och buda loss på diverse prylar till Musse om kvällarna när han läger slagget.

Det allra skönaste med att shoppa secondhand är att man slipper smutsa ned sitt samvete, då ju grejerna är märkta med etiketten återvinning. Tänk på det så här i juletider då alla klappar ska införskaffas - begagnade presenter är det nya svarta, nyproducerade prylar är sååååå 2001. Dessutom slipper man hetsa runt i folkmassor och stå i kö, när man istället kan sitta hemma och knäcka nötter framför brasan.


"Sist jag var ute...

...(det var några helger sedan), då låg hela lokalens fokus på mig och mitt sällskap. Jag fick så dåligt samvete gentemot alla som verkligen hade piffat till sig för att få en blick eller två, men som gick bet på grund av mig. Men jag hade kul ändå. På fredag är det dax igen och då ska Andreas följa med. Han kommer väl hamna i slagsmål om min gunst förstås, asjobbigt."

Så lyder min facebookstatus just nu och hittills är det 18 personer som gillar den. Resten planerar utifrån jantelagen, en självmordsattack mot mitt hem. Tur att jag jobbar idag.


När slutade man prata om...

...tampongsjukan? Någon form av gala borde väl ändå anordnas?
Vårdar min pubertala sida

...så jag ger er:

KLICKA HÄÄÄR

...och kan bekräfta att kristna personer är särskrivare:


KLICKA HÄÄÄÄÄÄR"fredagsmys"

Happy fucking b-day!

Idag fyller jag år och har fått en present. Av E-On. Jag känner mig mycket hedrad och tackar ödmjukast för det flera timmar långa strömavbrottet, samt hoppas på att varmvattenberedaren ute i pumphuset klarade sig. I somras fick jag rabattkuponger på hotellvistelser av E-On (hade väl namnsdag eller nåt). Det vittnar om hur pass förutseende E-On är. Alla känner dock inte E-On lika bra som E-On själv, varför E-On om E-On hade varit vis nog, borde ha låst rabatten till att endast kunna nyttjas under vinterhalvåret. Det är nämligen då som E-On passar på att ta paus av och till.

När jag tänker efter så har jag faktiskt fått två presenter. Även Kung Bore har levererat en och denna var i form av en ispropp vilken han placerat någonstans i en av mina vattenledningar och som effektivt och skoningslöst slagit ut hela systemet. "Duscha hemma är för dom, dom som har tur", som Thåström skulle ha uttryckt sig.
Om jag ändå hade fått ovanstående i present, den hade jag åtminstone haft nytta av.

Annat underbart att skatta sig lycklig över just nu:
 • Musse är sjuk, han har hosta och sover därför ytterst dåligt.
 • Håkan är självmordsbenägen på grund av snön och måste dagligen både tvångsbajsas och kissas.
 • Försäkringskassan planerar att frånta mig min sjukpenninggrundade inkomst om jag inte tar ut en VD lön om cirka 100 000 kronor i månaden.
 • Andreas håller på att jobba ihjäl sig.
 • Stalkande försäljare.
 • Mens och tillhörande värk.

"Ett mänskligt djävla helvete"

Har åkt pulka...

...men fattar inte varför.Det finns ju andra sätt lixom. Att ta sig fram på asså. Weird.

A-barn

Har varit på BVC.Hade alla rätt.Så klart.
RSS 2.0