Musses nya look...

Blue steel kan dra åt fanders...

...för det är tydligen så här man ska se ut nu för tiden.

Fjärilsdalen på Rhodos...

...kan jag varmt rekomendera till personer som inte är speciellt intresserade av att titta på fjärilar.Hur många ser ni exempelvis på fotot ovan? Jag kan förtälja att det säkert är fem stycken vingpar som fladdrar omkring på det, men de syns inte för de är väldigt små och ganska bruna. Allt som allt såg vi kanske 50 stycken fjärilar under vår vandring i dalen, men eftersom alla såg precis lika dana ut så kanske vi såg några av dem flera gånger. Vi har fler fjärilar och dessutom av olika art, hemma på tomten en solig sommardag.

Som TUR var fanns det ett museum i anslutning till fjärilsdalen, där vi möttes av den här lille gynnaren i en monter......snacka om att det kändes som att Håkan var med oss!


Kevin och jag...
...har verkligen connektat under utrikesvistelsen. Jag antar att det blir så när man bor grannar och umgås intensivt. Vi har väl egentligen inte fört några djupare dikussioner, men det behövs faktiskt inte. Vi förstår varandra så väl ändå. Sann vänskap.

Fyra sköna grejer...

...med Utriket.

1. Jag har fått användning för min soldräkt från 70-talet som Mamma köpt av Katarina på Loppi.se

2. Jag har lärt mig simma ryggsim...
3. Jag har ätit ett helt tjog med små baguetter (man får ta hur många som helst vid frukosten!!!).
4. Plaskandet i största allmänhet


Vi har med oss...

...ett nyblivet kärlekspar på resan och de är helt sanslöst synkade...Vi har reviderat några teorier rörande huruvida dessa tu i själva verket är robotar som programerats på exakt samma vis. Ännu har vi emellertid inte funnit någon teknisk bevisning som styrker detta och ligger därför relativt lågt med våra misstankar.Vykort till Morfar Göran

Hej Morfar,

Här i Utriket är det trevligt med krypvänliga golv......en hel del bad......apelsinsnacks......skrål med min vän Kevin......skoj med Lisa och Zandra......och en och annan nöjd katt.Puss och Kram från Musse!

Här om dagen...

...stötte vi ihop med den här snubben......och man fick under inga som helst omständigheter röra vid hans kön..
.Dom är ganska övertydliga här i Utriket och det kanske man ska ta lärdom av. Jag funderar exempelvis på att sätta upp sånna där lappar på mina kinder, så att folk fattar att de inte är allmän klämegendom. De kanske kan fungera bra som solskydd också.


/Musse

Här i Utriket...

....har jag eget rum (om än aningen spartanskt möblerat)....med dörrar som enkelt går att stänga......men tydligen öppnas på tok för lätt...För tillfället sitter jag och filar på en stämningsansökan för så här får det fan inte gå till!

/Musse

Är i Utriket...

...och har hur roligt som helst!

Nu djävlar...

....blir det åka av!

Adios Amigos!


Morsan gör sig till

I går kom bästaste babsen, lille Charlie och Doris the Dog på besök i Åbylon. Jag bjöd på stek med sås gjord på blandsvamp (kantareller, tegelsopp och björksopp) som jag plockat i skogen precis runt knuten och basmatiris. Självklart ville jag även vara lite spexig, så jag bakade en tårta - NONITÅRTAN!

Man kan ju kanske tro att det här med att uppfinna tårtor kan vara ett gissel, men så länge man svänger sig med de rätta matlagningstermerna så håller man sig på banan kan jag förtälja. När jag exempelvis kokade ihop fyllningarna så förklarade jag för åskådarna (Musse och Håkan) att den ytterst söta smörkrämen som jag gjorde på vit choklad, blev en härlig BRYTNING mot den aningen bittrare smörkräm som jag gjorde på mörk choklad med en kakaohalt av 70 %.Vad jag även var ytterst tydlig inför åskådarna med, var att i den sistnämnda smörkrämen måste salt tillföras eftersom salt och choklad GIFTER SIG. Choklad GIFTER SIG även med kaffe, så det ska också blandas ned i den mörka smörkrämen. Dessa två giftermål gjorde mig emellertid en aning orolig då månggifte ju är förbjudet i Sverige. Jag beslöt mig således för att tillföra kokosflingor i krämen, så att där blev jämna par. Kokosen rostade jag innan i en het panna, när man rostar kokos så FÖRHÖJER man nämligen dess smak.


Ovan: tårtbottnarna ihopsatta med de olika fyllningarna emellan, obs: den nedersta bottnen är en kladdkaka.


Ovan: tårtan kläs i grädde som tillspexats med lite blå karamellfärg


Ovan: tårtan klädd, men vad är en outfit utan accessoarer? INGET!


Ovan:Nonitårtan i fulländad outfit med accessoarer av bananskivor, vindruvor, nektarinskivor, riven mörk choklad och kokosflingor.

Minns de avgörande matlagningstermerna:

 • En söt och en bitter smak skapar en härlig BRYTNING om de separat adderas i samma bakverk
 • Ingredienser som passar ihop GIFTER SIG
 • Kokos smakar mer om det rostas = smaken FÖRHÖJS

Surt sa räven om rönnbären...

Just i detta nu sitter Hans Höghet där på golvet och roar sig själv och jag vågar inte röra en fena. Blir han påmind om min existens så kommer han nämligen istället befalla mig på sitt ylande vis, att jag genast ska börja underhålla honom. Så jag sitter här helt tyst och stilla och är galet sugen på det nybryggda kaffet som står där borta och doftar så härligt i sin kanna. Men jag kan inte gå dit och hälla upp en kopp för då riskerar jag som sagt att störa Diktatorn i hans härjiga roande av sig själv och då blir det ju ändå inget kaffe för min del.Det där kaffet är nog inte så särskilt gott i alla fall och när jag tänker efter så doftar det inte alls så härligt...

Musse betar kossan

Här om dagen tog jag ut hunden på grönbete...

...men det är ju synd att säga att han var särskilt foglig. Otacksamma byracka!

Ööööööhhhh...

....jag kan ha plockat och förvällt en giftig svamp...Om jag inte drabbas av buksmärtor, medvetslöshet eller diarré inom 24 timmar, så kommer jag att bjuda mina tjejer på den i morn. Det här med svamp är en djävla djungel, men bor man granne med skogen så gör man och då är det ens plikt att ge sig ut bland tall, gran och björk för att ta vara på alla läckerheter. Årligen drabbas dock ungefär 100 personer av svår svampförgiftning i Sverige och cirka 1000 av lindrig, det är ibland svårt att undvika oläckerheterna...

I morse klockan 07:04 fick vi förövrigt besök av sotaren, han tittade lite medlidsamt på mig när jag öppnade dörren och sa: "ja jag skulle ju komma idag, vi har ju avtalat tid om du minns?". Jag antar att jag gav ett otroligt yrvaket intryck, trots att vi hade varit uppe över 1.5 h och jag hade tagit tre shots av gårdagens kallnade kaffe...

Now off to Ica Maxi för inhandlande av skinkstek, hoppas jag blir igenkänd idag igen.

Har testat korvbröd...

Hundmat om ni frågar mig...Under hela helgen...

...har jag agerat soffkudde. Förra helgens bbq-kväll och kräftskiva tog på krafterna och veckan som följde var ganska hård (grannens katt har häcklat mig genom att svansa retsamt utanför burspråket nätterna igenom, Pyttemänniskan har levt rövare och varit sjövild 24/7 och Mamma har krävt total lyhördhet och ovillkorlig lydnad etcetera, etcetera).Jag har verkligen behövt vila upp mig och dessutom är jag ju ett så vackert inslag i soffan, bland de övriga så vidrigt kulörta kuddarna. Det är med all rätt som jag har snarkat med andra ord!


Sagan om när Morsan blev nöjd


I fredags  besökte vi ICA Maxi. Precis som de senaste gångerna då jag och Musse handlat mat så kantades också denna av hets, stress och total okoncentration på själva varuinsamlandet. Härjet vägrar nämligen att sitta fint och ställer sig mycket heller upp i det lilla sätet i kundvagnen nu för tiden. Han gillar även att slita tag i allt som kommer i hans väg, för att stoppa det i munnen alternativt slänga det i golvet. När jag var som mest förvirrad så dök en tant upp från ingenstans och frågade vad det skulle bli för tårta ikväll. När hon sedan såg hur hela min kropp förvrängdes till ett frågetecken och mitt ansiktsuttryck signalerade "jag har ingen aning om vad du pratar om!", så tillade hon "ja för ni ska väl fira de vänsterhäntas dag idag, du skrev ju det på bloggen!!!?".
Då blev Morsan galet nöjd, tänk att bli igenkänd på ICA Maxi! Vågar jag kalla mig för lokalkändis nu? Puss på dig tanten!!!


Lördagens gräshäng...

...i bilder...

....och den djävel som vågar skratta åker på stryk!!!!!
Sagan om...


...när morsan började hata sig själv

Hemma hos oss praktiseras sedan två veckor tillbaka 5-minutersmetoden. Den innebär i vår mening att Musse måste hinna yla i fem minuter vid läggning eller då han vaknat, innan någon kommer honom till undsättning. I går när Musse skulle sova middag, så lät han sig läggas utan vredesutbrott. När jag la ned honom i sängen började han istället fridfullt att pyssla lite med sin snuttefilt och pilla lite på Pingu. Någon minut efter att jag lämnat rummet satte han dock igång att yla för full hals, men ståndaktig som jag är så lyckades jag även denna gång hålla mig från att genast springa in till honom. Efter ett tag kapitulerade han dock inför sömnen och jag smög som alltid då han väl börjat sussa, in för att titta till honom. När jag klivit över tröskeln slog en enorm stank emot mig (nej, Musse krämar inte jordgubbar även om man lätt kan inbillia sig det utifrån hans sockersöta uppsyn)! Den stackaren hade förgäves försökt påkalla min uppmärksamhet gällande att han hade fått bingo i blöjan, men eftersom jag var så djävla duktig och höll mig stenhårt till den där förbenade 5-minutersmetoden, så gav han tillslut upp och somnade i skiten. Således tvingades han sova 1.5 h med en nedbajsad blöja - JAG HATAR MIG SJÄLV!!!!!!
Loppiambassadören tipsar!

Som ambassadör för secondhandsighten Loppi.se vill Morsan återigen tipsa om några annonser som just nu florerar på sighten - pass på!

Finfint klädpaketSparkbyxa i plysch med igelkott från Me & I. Stl 62/68
Body med noshörningar från Me & I. Stl 62/68.
Grå velourbyxa med dragsko från Nanou. Stl 62.
Bodysuit/pyjamas från Hjort. Stl 3-6 mån.
Hjälmmössa från Ida T. Stl 60.
Brun plyschbyxa med turkos och grön prick på bakfickorna, från Mala. Stl 6 mån. 

Paketpris: 375 kr

GÅ DIREKT TILL ANNONSENÅkpåse från ElodieÅkpåse i toppskick med plats för fempunktsbälte. Dragkedjan går hela vägen runt. Vatten- och vindavvisande. Pris 450 kr

GÅ DIREKT TILL ANNONSEN

Grattis Pappa Pandy...

...på de vänsterhäntas dag!Självklart ska detta firas - jualfton kan fara och flyga!Vi ska antingen styra upp en Nonitårta (ja en tårta som Morsan själv hittat på) eller Bounty Cupcakes, till hans vänsterhänthets ära. Till middag passar det prima med helstekt kyckling innehållandes någon trevlig stuffing - det är ju för bövelen fredag (den 13:e....).

Dagens outfit?Tröjärm......eller midjekort?

Svårt val!

/Håkan

Tack Linnea, men...

När Linnea var här fick jag en drös med trevliga prylar i kulörta färger.De är verkligen jätte fina, men den där lila kammen känner jag mig en aning tveksam inför......den är så glestandad och gynnar inte mina fjun det minsta faktiskt. Synd...

Gårkvällens ensammiddag - stöldgods!

I går var vi på Åby Krog och käkade, eller jag åt inte så jätte mycket eftersom Musse var på sitt allra härjigaste humör (han ville väl imponera på Elma?). Han vägrade sitta fint i stolen och äta sitt mellanmål, utan skulle istället prompt rasa omkring i restaurangen och prova att ställa sig upp mot allt och alla.Jag kunde absolut inte sitta ned längre än 30 sekunder i stöten och alla andra gäster tittade medlidsamt på mig när jag i min anletes svett hindrade härjet från att slita ned dukarna från borden och stoppa fingrarna i eluttagen. Jag lät honom till och med uppehålla sig med att rota igenom hela skötväska och exempelvis riva ut alla mina bindor och sprida omkring dem under bordet till allmän beskådan, för att hinna få i mig lite av den ytterst delikata kycklingrullen som Sara beställt åt mig.

När det var dags för oss att gå så tog jag med mig rullen i en doggybag, för jag hade endast lyckats få i mig sex tuggor av den. I går kväll när Musse somnat och jag skulle avnjuta den vid min ensammiddag, satte jag en gurkbit i halsen när det plötsligt gick upp för mig att...
...jag hade glömt att betala för den! Jag hade tagit Härjet under armen, sagt tack och hej och gått därifrån utan att göra rätt för mig - ÅNGEST! I ren desperation gick jag in på Rejta.se och gav Åby Krog ett toppenomdöe, för att på så vis lindra det brott jag begått. Andreas måste när han har tid åka förbi och göra mig skuldfri, själv skäms jag så mycket att jag inte törs gå dit!


Ännu ett ytterst tveksamt familjeporträtt

Likt en ängel knäpper hon sina händer......medan pappa skyltar med sin smak för kokain...

Äpplet och Pumpan - första mötet!

I morse när jag vaknade var jag riktigt glad......för idag skulle jag få träffa Elma för första gången!
Elma betyder äpple på kurdiska och det heter hon eftersom hennes pappa är kurd och hennes mamma älskar äpplen - smart kompromiss! Elma och jag har så mycktet gemensamt, exempelvis så hette ju jag Pumpan mina första tre veckor i livet eftersom jag är född på halloween. Äpplet och Pumpan - vilket radarpar!

Tyvärr var Äpplet inte alls lika glad över att träffa mig...
...hon drabbades till och med av en släng av avsky när vi blev presenterade...
...och blotta åsynen av mig gjorde henne förtvivlad! Undrar om det var något jag sa....? Hur som haver ska vi ses nästa vecka igen och då hoppas jag på att få henne på bättre humör - skam den som ger sig! Jag är helt övertygad om att hon kan lära sig att älska mig, det där med kärlek vid första ögonkastet är så överskattat. Kärlek börjar med bråk - det vet ALLA!


Kräftskiva 2010

I lördags var det dags för Kräftskiva 2010. På förra årets skiva var jag ett praktpregno......med trevliga kurvor som alla ville fota. I år liknade jag dock mest ett torrt skinn av något slag och istället stod Pernilla för bullen i ugnen...Se nedan hur de blivande föräldrarna pussigullar med varandra, deras aura är i princip en och alldeles rosaskimmrande. Jag blir nästan rörd till tårar när jag tittar på dem...
...så förväntansfulla och intet ont anande om vad som komma skall. Snart spenderar han nätterna på soffan och känner sig utanför, medan hon sliter håret av sig över att inte ha fått sova längre än två timmar i streck under en obarmhärtigt lång tid och han kommer inte förstå hennes hysteriska gråtattack över att alla hennes kläder luktar sur mjölk etcetera, etcetera...

Det är dock onekligen en fin tradition att ha en gravid med på var kräftskiva, varför vi kom fram till att det nästa år är Idas tur att axla pregnomanteln...
...så för Kräftkskiva 2011´s skull vore det ju bra om hon och Jens ställde upp.


Andreas äter inte kräftor, men som tur var så fanns det ju snaps......så att killen slapp svälta och när man tänker på det så har han faktiskt helt rätt......för endast en idiot skulle frivilligt suga på magen på en asätare som spenderar hela sin vakna tid med att hasa omkring på en slammig sjöbotten.

Hur som haver tvångshattades Håkan......för är det kräftskiva så är det!Vad fan glor ni på...

...har ni aldrig sett en myling förut?!Myling:

En myling (även utbörding) var i svensk folktro en gengångare av ett odöpt nyfött barn som mördats av sin mor och gömts, till och med under golvet i stugan ibland, för att dölja en oönskad födsel.

I sägnerna berättas det om hur modern avslöjas när mylingen sjunger en sång om sitt öde. Mylingar troddes finnas på platser där en ung mor kunde tänkas gömma ett dött barn, som myrar, uthus, dyngstäder, stenrösen och skogsbackar. Från dessa kunde man ibland höra gråt och barnskrik. Ibland kunde det odöpta barnet ropa på hjälp, "ge mig ett namn!", och då kunde man rädda det genom att säga "Du kan ta mitt, jag heter NN". Man kunde även hjälpa det genom att hitta liket och begrava det i vigd jord på en kyrkogård.

Ordet kommer från "myrding", från fornsvenskans myrða, "mörda". Myling betyder alltså kort och gott "mördad".

En sägen från Bergslagen berättar om en gammal torpare som på väg hem från krogen tilltalades av en liten pojke med orden: "Morfar, morfar, får jag pappa?" (Ordet pappa är en dialektal form för att bli ammad). Gubben vägrade först att inlåta sig, men då pojken fortsatte att ställa sin fråga svarade han slutligen: "Har du nån te papp' så papp', men inte får du te pappa mej". Då gav sig pojken iväg. När gubben slutligen kom hem till sin torpstuga fann han sin hemmaboende dotter död i utdragssoffan med blodet flytande från brösten. Gubbens svar gav pojken möjlighet att ta hämnd på sin moder, med sägnens ord: "När pôjken hade fått lov te papp' så visste han vart han skulle gå".

Källa: Wikipedia
Gårdagens ensam-middag...

...bestod inte enbart av vitlöksoliver, chips och bernaisesås......nej se så vackert jag dukat upp även med överblivna kräftor, brie, crostinikex, tapenad och ett glas rosé och detta på hela två tallrikar! Har hon blivit galen tänker ni, det är ju Morsans definition av yttersta tidsslöseri att duka upp på tallrikar och inte äta direkt ur förpackningen! Vem ska diska dem? Har hon fått råda att anställa en hushållsdvärg? Eller ska de stå där på diskbänken i evigheters evighet och stinka av gammalt ruttet kräftspad och bli förstörda av intorkad och fastetsad mögelost?

Lugna ned er nu kära läsare och låt mig stilla er förfärade nyfikenhet. I går var det nämligen lägligt att fira och det tack vare att nedanstående vackra pjäs flyttat in i mitt kök:
Morsan behöver ingen hushållsdvärg, morsan har diskmaskin!
Så jag sörplade jumbokräftor......och byggde trevliga torn av crostini (med chilismak), olivtapenad, brieost och kräftstjärtar (en måste vårda sin kreativitet och underhålla sin arkitektådra).Jag är dock lite orolig över om kräftorna fortfarande var färska, eller om de hunnit bli dåliga. De smakade inte märkligt på något vis, men man vet ju aldrig med nyckfulla skaldjur som dessutom varit vakuumförpackade. Hmmmm...


It´s a thin line...

...between happiness......and misery!Bbq-gång!

I fredags kom mammas kusin Linnea och hennes sämre hälft Marcus hem till oss på bbq-kväll. Det där med bbq vet jag egentligen inte så mycket om, men jag tror att det handlar om att man går omkring.......för det var nämligen precis vad vi gjorde...
...hela kvällen......ända tills hunden förstörde allt! Han trodde att Linnea var hans! Hon är ju MIN! När jag drack min välling såg jag i ögonvrån hur han satt där vid hennes ben och slickade maniskt på dem - pinsamt! Jag kunde inte göra något åt det eftersom jag som vanligt blev så fruktansvärt sömning efter vällingintaget och när jag vaknade efter några timmars sömn, var det natt och hade Linnea och Marcus hade försvunnit. Nästa gång dom kommer på bbq-kväll ska jag se till att hunden är bunden, så att vi kan knalla omkring ifred!


80-talet...

...var tog du vägen? Nedan ser vi en kvarleva:Bostadsområdets trendigaste familj då det begav sig. Undrar hur dom ser ut idag? Somliga tenderar att fastna i en era och behålla dess frisyr, klädstil och inredning i all evinerlighet (det var då allt var som bäst, det var då de var som mest populära, det var då de var som lyckligast så varför ändra på ett vinnande koncept). Hoppas att denna familj tillhör den skaran!

Morsan visar gomseglet!

Förra lördagen hade Trädgårdsklubben möte. Emelie var på plats......precis som Linda och Karin.Det var faktiskt första gången sedan Pyttemänniskan behagat kräva sig utkrystad, som Morsan medverkade vid ett möte......och givetvis fanns det en hel rad med stadgar att behandla:

 • Det ultimata rosengödslet
 • Papa Dee´s skiljsmässa och skamliga facebookinviter gällande diverse resor till Paris
 • Det senaste mönstret på trädgårdshandskar (Marimekko)
 • Daniel Ljungs x-flickvänner
 • Hur mycket vatten var enkild klubbmedlems tujahäck, krävt under den torra delen av sommaren 2010
 • Karins saftiga rumpa
 • Det senaste rekordet vad gäller klippning av gräsmatta med åkgräsklippare (2.33.09 minuter)
 • Emelies flytt till studentkorridor (när, var, hur och varför)
 • Årets mördarsnigelinvasion
 • Det faktum att morsan fattat tycke för öl så sent som först efter Pyttemnänniskans nedkomst
 • Benmjöl
 • Att Salem Al Fakirs bidrag till schlagerfestivalen 2011, kommer att behandla en viss svärmor/svärdotter-konflikt vilken har sitt ursprung i Norrköping men spridits till en nationell nivå (och förhoppningsvis även internationell nivå, med tanke på att Salem kommer att vinna nästa år och därmed får framföra dängan i Tyskland)
 • Betyg Morsans skörd av lök (betyg 5) och rädisor (betyg 2) 2010
 • Avgörandet av den ultimata mängden rosé och den ultimata mängden fanta, för en ultimat blandning av fanta och rosé.
Trädgårdsklubbens möte gick denna gång av stapeln på Trådgårn´och efter ett tag anslöt sig fler personer som aspirerade om ett medlemskap i klubben......Christian och Charlotte. Tyvärr hade deras fingrar ännu inte fått den intensiva gröna färg som krävs för att få inträda, men vi såg potential i dem båda och om cirka 3 år om de övat tillräckligt, så kan vi tänka oss att åter överväga deras begäran.

Trädgårdsklubben förflyttades sedan till Djungelklubben på Trappan och där skakade Karin sin saftiga rumpa tillsammans med en beundrare uppe på ett bord......och resterande medlemmar av Trädgårdsklubben stod nedanför och hejade stolt på.

Sedan visade Morsan gomseglet......för det är nämligen hennes mest attraktiva kroppsdel sedan Pyttemänniskan kom till världen och vi i Trädgårdsklubben framhäver allt som ofta de vackra attribut som vi välsignats med (en måste ju ställa upp för omgivningen).

På Djungelklubben återfanns även bland andra underbara Elise...och finaste Mickis......alltid lika partyglada och festroliga!

Nästa möte för Trädgårdsklubben kommer att behandla temat rhododendron och gå av stapeln i Rhododendrondalen. Medtag rosé, fanta, foppatofflor och era funderingar kring rhododendronbuskarnas nyckfulla egenskaper. Tjofaderittan!Morsan kan inte få nog...

...av kommentarer som denna:

Hej!

Vi känner inte varann men jag vet vem du är (obehaligt va, höhö!), kanske gemensamma bekanta or so? Å pga det har jag hittat din blogg via någon bekants bekants fejsboksida - sådan är jag, lägger mig i saker jag inte har å göra med;) Och sånt lönar sig tydligen för jag finner din blogg vansinnigt roande!! Jag gillar ditt språk å din cyniska framtoning! Ja, det var det ville säga. Keep up the good work!

Mvh/C.


Tack som fan C, det är just DIG som jag skriver för! Veckan som passerat har varit full av hets, stress, press, psykbryt, kräftor och grillat kött och kan lätt liknas vid ett verk av Salvador Dali - surrealismen har så att säga varit total! Jag har varken funnit tid, ork, vilja eller inspiration till att skriva, men när bloggkommentarer, mail, sms och uppmaningar på Facebook gällande efterlysningar av nya blogginlägg börjar uppenbara sig, så får jag gnistan tillbaka.  Det vore en omöjlighet för mig att känna varenda läsare, men jag älskar verkligen kommentarer från "främlingar" för då kan jag få en liten bild av vilka ni där ute är och det inspirerar mig!

Ha det så bra nu och håll er från droger, drick mycket vatten, använd solskyddsfaktor och se till att få ordentligt med sömn. Om ni precis som jag ofta funderar på om ni är på väg in i ett vansinnestillstånd eller bara befinner er i någon form av utvecklingsfas, så se till att göra knipövningar så att väntan blir till till något meningsfullt.

Glad lax och gott nytt bråsk!

Nedan: en morgonfrisyr av bästa kaliber...


...till och med ögonbrynshåren står åt alla håll!

RSS 2.0