I veckan är det åter dags...

Vi på Sniff This är tillsammans med stora familjebloggare så som Ann Söderlund, Fotbollsfrun, Alexandra Pascalidou, Vimmelmamman och Hanna Widell med flera, bloggkompisar med Loppi.se. Loppi.se är en köp- och säljsight med fokus på prylar för barn mellan 0 och 14 år, ekologiska produkter, återvinning och pimpning av gamla prylar. Tio-barns-mamman från Familjen Annorlunda på tv4 bloggar på sidan och Amanda Widell (mamma till charmtrollet Charlie Schulman för er som är födda i farstun) skriver krönikor.
Några gånger om året annordnar Loppi.se We R Family-träffar till vilka bloggare och press bjuds in för att ta del av familjematnyttiga företags nyheter.Denna gång är det Polarn O Pyret, Bugaboo, PLAN och Vi Föräldrar som marknadsför sig. Morsan är mest sugen på att höra fotbollsmålvakten Rami Shaaban prata om PLANS projekt "För att jag är flicka", medan Musse laddar inför att få lägga vantarna på Polarn O Pyrets nya Eco-kollektion.

På tisdag bär det av till den Kungliga Hufvudstaden och i väntan på ett inlägg om detta event, kan ni kolla in hur trevligt vi hade det vid det förra We R Family-tillfället HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0