Marknad för Pakistan



Pakistan är lamslaget efter den enorma översvämning som drabbat landet. Tusentals människor är fortfarande på flykt undan vattenmassorna och saknar tak över sina huvuden.



Behovet av rent vatten och mediciner till att stävja de plågsamma epidemier som härjar i översvämningens spår, är enormt och precis som vid alla andra katastrofer är barnen de mest utsatta.




Idag på Maribeorgs Folkhögskola Fröbel (Södra Promenaden 81) mellan klockan 11.30 och 18.00, annordnas en marknad till förmån för de översvämningsdrabbade i Pakistan. Musse och Morsan kommer tillsammans med en rad andra att finnas på plats för att sälja begagnade prylar. Dessutom kommer föreläsningar om Pakistan att pågå rullande och Marie från Eriksjälpen, kommer att finnas på plats för att svara på frågor. Köket serverar spännande maträtter från världens alla hörn. Ta med vänner och bekanta och kom och visa ert stöd!


ALLA INTÄKTER KOMMER OAVKORTAT GÅ TILL ÖVERSVÄMNINGSOFFREN!




Kommentarer
Postat av: Josefine

jag tackar och bockar för en klok kommentar och hoppas att den når min anonyma läsare.... rolig blogg! den kommer jag följa!

2010-09-28 @ 10:12:10
URL: http://josephines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0