Morsan drabbades just av grov ångest...

...för hon upptäckte precis att hon var en av tre som blivit kallad till intervju för en doktorandtjänst på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Denna ska dessutom gå av stapeln på engelska tydligen. Snyggt...


Kommentarer
Postat av: burg

men GRATTIS, så fett. Jag sökte en doktorandtjänst i vintras, fick den inte och försökte aldrig mer igen.

2010-09-22 @ 07:50:43
URL: http://ingensagan.blogspot.com
Postat av: Nils

Kör hårt tjejen! You go girl! Ge allt du har! Ända in i kaklet nu! Spara inte på krafterna! Öka takten sista kvarten! Kämpa!

2010-09-22 @ 09:00:31
Postat av: linda Liljeblad

COOOLT!! Puss!!

2010-09-22 @ 11:28:25
URL: http://[email protected]
Postat av: Noni

Tnx guys, u r far 2 kind!!!!!!



Burgschki: jag har sökt doktorandtjänster 2 ggr tidigare. Den första blev jag kallad till intervju till, men i jämförelse med de övriga som hade jag tydligen sjunkit som en sten. Den andra tjänsten fick jag, men avstod den på grund av en rad omständigheter och att jag fått en annan tjänst (på Boverket) som passade mig mycket bättre. Har dock ångrat det några ggr, men om det inte vore för Boverkstjänsten, så hade jag aldrig kallats till intervju till den här doktorandtjänsten (som är typ min drömtjänst!!!!). Att du inte fick den där doktorandtjänsten du sökte var meningen, något bättre och mer passande kommer komma upp (om det inte redan gjort det?).



@ Nils: jag ska köra hårt, för det här är drömmen! Men sedan Musse kom så är saker och ting liiiite mer komplicerade (ska jag pendla, ska vi flytta upp, hur gör vi med dagis, pallar jag driva företaget, doktorera OCH vara småbarnsmorsa samtidigt, hur kommer min och A´s relation påverkas av det här). Jag är galet nöjd över att vara en av tre (sa jag EN AV TREEEEEEEEEEEEEE?!) som blivit kallad till intervju, det är en bekräftelse på att jag är attraktiv på arbmarknaden etc (sånt man lätt kan tvivla på när man går här hemma o byter blöjor, torkar spyor och dessutom känner sig värdelös för att man inte hinner dammsuga). Men om det är fysiskt möjligt att tacka ja till den (OM jag skulle få den)vet jag inte, det beror helt på omständigheterna. Saker och ting skulle dock kännas väldigt mycket enklare om jag hade en nanny att förlita mig på, kan du sadla om Nils?



@Linda: det var den tjänsten jag snackade om vet du, håll tummarna för mig. PUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

2010-09-22 @ 16:11:40
Postat av: Plupp

Spännande, men vad säger Håkan egentligen om det?

2010-09-22 @ 17:40:44
Postat av: Jenny

tjohoooooooooooo

2010-09-22 @ 20:22:45
Postat av: burg

Jag önskar dig all lycka till!!

Det praktiska löser sig.

(Och min tjänst, ja, jag hade för lite tid att skriva mitt RP och det var mer än 400 andra sökande så fuck it.)

2010-09-22 @ 21:08:55
Postat av: Linnea

Gud vad kuuuuul!! håller tummarna för dig!

2010-09-23 @ 13:41:37
Postat av: Noni

Tack Jenny och Linnea, tack!



Burg: it wasn´t ment to be (sorry for writing you in english, but I need to practise). The future has something else in mind for you, something bigger and better. Just wait and see.



2010-09-23 @ 21:26:25
Postat av: Nils

Noni: Vad erbjuder du för lön?

2010-09-24 @ 08:20:55
URL: http://www.kissies.se/
Postat av: Noni

Nils: Med tanke på att du ska vakta "My Precious", så kommer jag att betala saftigt! Lek med tanken Nils, du kommer att vandra omkring i parker med en av de sötaste av bebisar/ungar och allas ögon kommer att dras mot dig och folk kommer komma fram och vilja prata och Musse snackar ju alltid tillbaka också för han är sjukt oblyg och orädd (ibland drar jag ned sufletten på vagnen om jag exempelvis har bråttom eller inte orkar snacka med främlingar, så får han sitta där inne och gagga med sig själv!). Det kommer bli som hundtricket, fast barntricket. Sedan får du ju även åka gratis på alla bussar i Sthlm med barnvagnen, det är också en fördel.

2010-09-24 @ 10:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0