Snor..

...snor, gulgrönt snor, genom hela näsan, bihålorna och upp i huvudet. Det omsluter min hjärna och tränger sig ut i mina hörselgångar. Ju mer jag snyter mig, desto mer snor bildas. Tänk om man vore religiös. Då hade man kunnat förklara det hela med "Herrens vägar äro outgrundliga" och accepterat situationen rakt av. Nu sitter jag här istället och förbannar den, asjobbigt!


Kommentarer
Postat av: Gogge

Jag slits mellan hopp och förtvivlan. Först började jag bli sjuk, sen trodde jag att jag lyckats mota bort det. Då kom hostan från helvetet. Den höll bara i sig i två dagar och jag trodde att allt var frid och fröjd. Då kommer det en jävla förkylning och täpper till luftvägarna. Vad fan är det här!? Till juldagen måste jag vara alive and kicking!

2010-12-23 @ 01:02:23
URL: http://surbullen.blogspot.com
Postat av: Noni

Detta är fruktansvärt. Jag har så djävla ONT i mina bihålor att jag inte vet var jag ska ta vägen! Värktabletterna hjälper inte! Jag kan inte vara sjuk, jag har för fan en tornado att ta hand om. I går välte han diskmaskinen över sig, som tur var så blev han inte klämd. Hur fan ska den här julen bli? Jag ringde VC i går, men dom hade inga tider och sa att det är ytterst sällan som man behandlar bihåleinflammation. Fast på nätet stod det att man var tvungen att kontakta sin vårdcentral och få en remiss till en öron-näsa-hals-klinik för att skölja rent dem. God jul lixom...

2010-12-23 @ 08:12:26
Postat av: Gogge

Fy fan. Jag är typ frisk om man jämför med dig.

Krya på dig!

2010-12-23 @ 16:03:16
URL: http://surbullen.blogspot.com
Postat av: Jenny

Krya på dig bli frisk snabbt, det är en order!!

2010-12-23 @ 17:51:13
Postat av: Noni

Jag vet inte vad det här är för djävla skit, det verkar sprida sig till öra och hals också. Jag känner ingen smak. Planen var att jag nu i jul skulle passa på att äta upp mig lite, men det lär ju skita sig. Jag har nu skrikit efter epidural i dagarna två, men narkosläkarna gör tydligen inte hembesök.



2010-12-24 @ 13:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0