Gårdagens självmord = droppen!!!!

Jag och Surbullen har ju tidigare framhävt hur irriterade vi är över att somliga väljer att ta ut julen i förskott och börja pynta och hetsa redan i november. Exempelvis så har mina grannar visat prov på att vara tjuvstartare, genom att sätta upp en adventsgran för över en månad sedan. Vad jag även kan informera om är att samma människor klädde sin julgran så tidigt som förra veckan (!). Detta trodde jag faktiskt inte om dem och det skär i hjärtat på mig att tvingas inse att mina favoritgrannar är ett gäng socialt missanpassade byfånar.

När jag tänker efter så syns detta julmissbruk på så många olika håll i samhället. Ta exempelvis vädret, jag hann för djävelen varken plocka bort dekorationspumporna utomhus eller slänga ned värmekablar i vattenledningarna, innan snön och den överdrivna kylan satte klorna i världen. Glöm heller inte bort att både IKEA och MediaMarkt julpyntade redan innan Halloween. Det är synd om hösten som blir förträngd på detta diskriminerande vis. 

I går uppenbarade sig droppen som fick bägaren att rinna över. En självmördare till bombman valde helt sonika att spränga sig själv i luften mitt centrala Stockholm. Han klarade helt enkelt inte av att som normalt folk (SCB-traditionsenligt), vänta till jul/nyår med att ta sitt liv. Eller var det ett genrep inför ett nyårsfyrverkeripotpurri som gick snett? Höjden av otålighet hur som haver - jag blir fan vansinnig!!!!

Som en motreaktion på detta, valde jag i år att inte styra upp adventsljusstaken förrän så sent som i tisdags......och att den inte kom upp förrän då beror enkom på det och absolut inget annat (INGET ANNAT!!!!). Alla som misstänker att mitt överarbetade och sönderstressade mentala tillstånd har ett finger med i spelet, ni tror fel. NI TROR FEL!!!!
Kommentarer
Postat av: Jalle

anmäl dina grannar!!!!

2010-12-12 @ 13:48:50
Postat av: Noni

Till vem eller vad ska jag anmäla dem?

2010-12-12 @ 14:24:32
Postat av: Nilli

Hahahahah. Kul inlägg! Själv funderar jag på att skriva ett inlägg om skitnödiga morsor som tror att man hatar sitt barn för att man vill ha barnvakt ett dygn så man får tid med sin sambo...Men jag får se om jag pallar vara så hetsig idag.

Postat av: Noni

Nu fick jag grov ångest, tänk att va en sån morsa lixom. Vi kanske borde dra igång en insamling på våra bloggar, för morsor som inte har nåt liv och behöver få lite perspektiv på tillvaron.

2010-12-12 @ 20:11:24
Postat av: Nils

Har du provat knark? tror att det kan vara lösningen på ditt sönderstressade tillstånd. Ska vi försöka styra upp ett apotek till dig?

2010-12-13 @ 10:28:37
URL: http://www.byggidioterna.blogspot.com
Postat av: Noni

Knark, är inte det samma sak som att fuska?

2010-12-13 @ 14:10:49
Postat av: Nils

nej

2010-12-13 @ 20:04:47
URL: http://www.byggidioterna.blogspot.com
Postat av: Noni

Jo fast det är det nog, man flyr väl från verkligheten?

2010-12-14 @ 10:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0