Morsan försökte fota...

...oss boys, men den enda som är fotgenique av oss är uppenbarligen jag.











Det hela handlar om att älska med kameran, men det har dom andra inte fattat.

/Håkan

Kommentarer
Postat av: Linnea Larsson

Vilken flock du har.. du är den enda som vet hur man ska föra sig inför kameran... Jag vet hur det är, hör av dig om du behöver prata.. tallar du kattspråk förresten?



/Teddy the king

2010-09-13 @ 22:48:02
Postat av: Håkan

Den enda i flocken som håller måttet (förutom jag), är Mamma. De andra kan man både ha och missta och Pyttemänniskan då helst missta.

2010-09-14 @ 09:58:08
Postat av: Teddy The king

I min flock är det husse som har sin rangordning näst efter mig. De andra två vet jag inte riktigt vart de hör hemma.. Främst syftar jag på den svarta odågan. Honan som förövrigt kallar sig själv för matte eller mamma kan i alla fall ge Goldmoss..

2010-09-14 @ 22:59:03
Postat av: Håkan

Jag tycker att det är ett gissel det där, att man inte får välja sin flock. Då skulle jag ha valt bort Pyttemänniskan och kanske valt in ett gäng andra i stället för honom.

2010-09-15 @ 09:15:33
Postat av: Teddy The king

Jo tack det hade varit något det.. varje kväll lägger jag fram ett förslag där Jag som kung tillsammans med husse ska få sova i sängen. Honan och den svarta odågan kan få sova i rummet intill (tror det kallas för hall). Men lik så förbannat blir jag utkatad av Honan stax innan lapporna släcks! Detta sker även fast jag och husse har lagt oss till rätta i VÅR säng! detta har nu pågått sedan den svarta odågan kom in i min flock. Han lever nämligen rövare nattetid, då har det bestämts att även JAG som KUNG ska blir straffad också, så att inte den svart ska känna sig ensam!

2010-09-16 @ 13:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0