Idag bjöd...

...jag Musse på smultron...



...och det var som att kasta pärlor åt svin ungefär...



...snyggt tvåhandsgrepp lixom!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja precis, det där med valkar och bebisar hör ju till och jag älskar det men det är många som säger vilka stora lår hon har.



Jag var tvungen att tänka efter vem du pratade om men nu kom jag på, hon som pratade om att hon och hennes kompisar smsade varandra när kidsen bajsat haha.



Den locken han har är supersöt.



Det med flytten låter ju jättetråkigt men det är bra att föräldrar vågar flytta ifrån varandra när dom märker att det inte fungerar. Det har ju även låtit på henne som att allt inte riktigt var okej.

2010-06-29 @ 07:53:08
URL: http://viciousmamalicious.wordpress.com/
Postat av: Noni

Men vad då, säger folk att hon har tjocka lår i negativ mening? Jag tror att hon har härliga lår!



Dom verkade väldigt nöjda över flytten, de var inte osams utan bara helt enkelt inte kära i varandra längre. Så är det ibland. Djävligt skönt att bryta upp på grund av en sådan orsak, många skulle säkert stanna för barnets skull och istället må dåligt själva. Det är inte den där konstellationen kärnfamilj värd. Varför hålla på och låtsas och leva i en lögn. Tror man inte att barnen ser igenom det? Om jag kände att jag inte längre ville leva med Andreas så skulle jag dra på direkten. Det skulle ju gå ut över Musse på ett eller annat sätt om vi mådde dåligt och det vill jag inte.

2010-06-29 @ 08:11:59
Postat av: Indiraia

Han har ju mord i blicken, otacksamt!!!

2010-06-29 @ 08:14:23
Postat av: Pernilla Allström

Jag vet inte, ofta låter det negativt men jag har väl ganska svårt att egentligen tro att det är det.



Precis, jag håller verkligen med! Och skönt för dom att det var av den anledningen. Jag tror att barn ser sånt före en själv ibland. Dom bor väl någonstans i närheten av mig tror jag, har för mig att det är samma gata iaf. Har dock bara stött på henne en gång.



2010-06-29 @ 08:51:48
URL: http://viciousmamalicious.wordpress.com/
Postat av: Linnea

hihihih tyckte nästan det första bilden var bäst, där musse verkligen spretar på alla fingrar för att förbereda sig för att hugga stråt hahaha! sötis <3

2010-06-29 @ 10:19:48
Postat av: Noni

Ja alla fingrar spretar åt alla håll, ha ha!

2010-06-29 @ 22:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0