Wanna share?

Hej Håkan,

Jag stal just en bil och i den fann jag två läskeblask. Detta ser jag som ett tydligt tecken på att du och jag ska åka på roadtrip tillsammans. Om tio minuter anländer jag vid ditt hem, var då packad och klar!

/Mimosa




Håkans anmärkning: Mimosa kom inte längre än runt knuten innan bilens rättmätiga ägare hann kasta sig in i den och övermanna henne.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

sv;



Jadu, det tog en jääkla tid men hittade en för 150 kronor och den är jättebra, Linnea springer runt och möblerar om hela lägenheten och är oftast jätteglad när hon sitter i den.



Jäklar vad läskigt att han välte, jag skulle ha fått panik. Men TUR att det gick bra.



Som tur var så har vi vardagsrummet utan tröskel och en lång gång därifrån till köket så Linnea har långt att springa utan att stöta i så mycket, men man får sannerligen vakta och springa efter lite. Hon vill ju gärna jaga katterna också. Det är som att gåstolen är en orm som man får hoppa undan för när hon springer fram ;)



Får man fråga var ert hus ligger?

2010-07-30 @ 08:25:47
URL: http://viciousmamalicious.wordpress.com/
Postat av: Noni

Hur har det gått med katterna och allergin?

2010-07-30 @ 09:30:30
Postat av: Pernilla

Hon verkar inte allergisk längre så på 6 månaderskollen så tog dom inte något blodprov, det kan ju ha varit så att hon bara var extra känslig när hon var så pytte. Som tur är!

2010-07-30 @ 09:44:34
URL: http://viciousmamalicious.wordpress.com/
Postat av: Noni

...och det kan ju faktiskt ha berott på precis vad som helst. Musse nös mycket förr och ibland hostade han, men de har ju kommit ut till en hel ny värld med hur mycket grejer som helst i som de aldrig tidigare kommit i kontakt med och inte är vana vid. Damm, kvalster, hår och alla konstiga material och partiklar som finns överallt. Barn som föds in i familjer med pälsdjur, brukar inte bli allergiska (det sa i alla fall en expert som besökte Malou när hon hade allergitema och det säg jag åt mig som en svamp kan jag förtälja).

2010-07-30 @ 09:59:42
Postat av: Pernilla

Ja precis! Man kan ju reagera själv ibland om det är mycket damm eller extremt mycket päls och så och jag hoppas att experten hos Malou har rätt, vore skönt att slippa allergier, särskilt eftersom att jag fortfarande är sur över att Niklas är allergisk mot hundar..:P



2010-07-30 @ 10:05:48
URL: http://viciousmamalicious.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0